Samsung Galaxy S20 Plus: Özel BTS koleksiyonu

0
1.068 Okunma
Samsung Galaxy S20 Plus-bts-koleksiyonu.jpg

Sınırlı üretim ile karşımıza çıkacak olan Samsung Galaxy S20 Plus BTS koleksiyonu oldukça ses getirecek gibi görünüyor. Mor renginin ağırlıkta olduğu özel koleksiyon için sınırlı sayıda olduğu özellikle belirtiliyor. İşte BTS hayranlarını heyecanlandıran detaylara sahip S20 Plus modeli:

Samsung Galaxy S20 Plus-bts-koleksiyonu

Samsung Galaxy S20 Plus BTS koleksiyonu

2020 yılının dikkat çeken telefonları arasında yer alan Samsung Galaxy S20 Plus, özel ve sınırlı sayıda üretilen BTS koleksiyonu ile tekrar gündeme geliyor. Modelin tanıtıldığının duyurulmasının ardından birçok kişi heyecanlanmış durumda. Samsung S20 Plus serisi için önceden de 5G Olympic Edition adlı bir model tanıtmıştı.

Samsung’un birçok planını üzerine yaptığı modelleri arasında yer alan S20 Plus modeli için şimdi de BTS koleksiyonu tanıtıldı. Telefonun en dikkat çeken yanıysa kesinlikle mor renklerine sahip olması. Kulaklığından akıllı telefonun temasına kadar mor detaylara sahip olan BTS koleksiyonu tasarımsal açıdan diğer modellerden ayrılıyor.

Samsung Galaxy S20 Plus-bts-koleksiyonu-01

Samsung Galaxy S20 Plus’ın teknik detayları

Güney Kore dışında satışının yapılmayacağı söylenen BTS koleksiyonunun, şimdilik fiyatı noktasında da belirsizlik bulunuyor. Telefonun tasarımı dışında S20 Plus’tan hiçbir farkı bulunmuyor. Yine de telefonun teknik detayları ise kısaca şu şekilde:

Galaxy S20 Plus 6.7 inç Dynamic AMOLED ekran ile karşımıza çıkıyor. 525 ppi Corning Gorilla Glass 6 ile karşımıza çıkan ekran Quad HD Plus 1440×3200 çözünürlük ile kullanıcılarıyla buluşuyor. Ortada konumlandırılmış bir ekran deliğine ve parmak izi okuyucuya yer verilen bu ekranda HDR10+ desteğine ve 120 Hz yenileme hızına sahip olduğu da görülüyor.

Ön tarafta bir arka tarafta ise dörtlü kamera kurulumu ile karşımıza çıkan Galaxy S20 Plus‘ın kamera performansı dikkat çekiyor. Galaxy S20 Plus f/1.8 diyafram açıklığına sahip 12 Megapiksel geniş açılı ve OIS destekli ana kameraya sahip, 64 Megapiksel f/2.0 diyaframlı ve OIS destekli telefoto kameraya yer verilen telefonda aynı zamanda 12 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera da yer alıyor.

Samsung Galaxy Buds Plus kırmızı seçeneği ile gelebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz