Bu ay vizyona giren filmler belli oldu!

0
467 Okunma

Bu ay vizyona giren filmler belli oldu sinema salonlarında 6 yeni film sinemaseverlerle buluştu. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımlar salonda yerlerini aldı. Hadi gelin bu filmlere yakından bakalım.

Özgür Bakar’ın yönettiği “Demir Kadın: Neslican”, bu ay vizyona giren filmler arasında yerini aldı.

Merakla beklenen, Demir Kadın: Neslican” filmi vizyona girdi. Film, kansere karşı verdiği mücadele ile hafızalara kazınan fakat 2019 yılında hayatını kaybeden Neslican Tay’ın hikayesini konu almaktadır. Naz Çağla Irmak, Deniz Uğur, Mesut Akusta, Zeynep Elçin, İlker Aksum, Özge Sezince Varley, Şeyma Peçe, Yurdaer Okur, Meral Çetinkaya ve Nisa Sofiya Aksongur’un rol aldığı filmin yönetmenliğini Özgür Bakar üstlendi.

Bu ay animasyon yapımları arasında ise, “Çizmeli Kedi: Son Dilek” ve “Ainbo: Amazon’da Büyük Macera” filmleri ekranlarda yer almaktadır.

Animasyon sevenler, sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen “Çizmeli Kedi: Son Dilek”i, Januel Mercado ve Joel Crawford yönetmenliğinde karşımıza çıkmaktadır. Film de kötülüğüyle nam salmış Çizmeli kedi, Dilek Yıldızı’nı bulmak için Kara Orman’a doğru maceraya çıkar. Eski ortağı ve düşmanı Yumuşak Pati Kitty’den yardım istemek zorunda kalması ve sonrası gelişen olayları konu almaktadır.

Ainbo: Amazon’da Büyük Macera”nın  Jose Zelada ve Richard Claus yönetmenliğinde bizlerle buluşuyor. Amazon’un kalbinde yaşayan genç ve cesur bir kız Ainbo’nun, yaşadığı cennet ormanın yok edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalması ve hayvan dostlarıyla yuvasını korumak için yaşadığı macerayı bizlerin karşısına çıkıyor.

Nicolas Bedos’un üstlendiği “Maskeli Balo“da Pierre Niney, Isabelle Adjani, François Cluzet, Marine Vacth, Emmanuelle Devos ve Laura Morante rol aldı. Fransız yapımı film de, bir kaza sonucu kariyeri sonlanan bir dansçının, Fransız Riviera’sında geçimini sağlayan eski bir sinema yıldızıyla tanışmasının ardından değişen hayatını ele alıyor.

Uçak  filmi, Jean-François Richet’in yönetmenliğini üstlendiği filmde, Gerard Butler’in kaptan pilot rolünü Brodie Torrance’ı canlandırdı. Filminde Brodie Torrance, yıldırım düşmesi sonucu hasar alan uçağı, savaş alanına dönmüş bir adaya indirir ve  yolcuları kurtarır. Fakat bu inişin hayatta kalma mücadelesinin sadece başlangıcı olduğunu fark eder. Bütün yolcular tehlikeli zorbalar tarafından rehin alındığında, Torrance’in yardım istediği kişi, cinayetle suçlanan ve FBI tarafından başka bir yere transfer edilen Louis Gaspare olur.

İFRİT-İ CİN, Ertuğrul Yüreklikul’un yönetmen koltuğuna oturduğu “İfrit-i Cin”, bu ayın yerli korku filmi olarak beyaz perdedeki yerini aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz