Bugün ne pişirsem diye düşünenler için 5 yemek tarifi uygulaması

0
691 Okunma

Gün içinde hangi yemeği yapacağımıza karar vermek zor olabiliyor. Bu yazımızda bugün ne pişirsem diye düşünenler için 5 yemek tarifi uygulamasını listeledik.

Tarif Küpü

Tarif Küpü uygulamasında 2000’den fazla denenmiş tarif mevcut. Uygulamada mutfak yükünüzü biraz olsun hafifletebilmek adına bugün ne pişirsem kategorisi altında günlük menü tavsiyeleri bulunuyor. Ayrıca Tarif Küpü tarifleri kişiselleştirmenizi de mümkün kılıyor.

Lokma

Yemek tarif uygulaması Lokma, içerdiği pratik tarifler ile ön plana çıkıyor. Uygulamanın ana sayfasında her gün sizin için seçilen tarifler yer alıyor. Ayrıca ekranın üst tarafındaki tatlılar, çorbalar, salatalar, kahvaltılıklar gibi çeşitli kategorilerden istediğiniz yemek grubunun tariflerine de ulaşabilirsiniz.

Bizim Tarifler

Sizi “Bugün ne pişirsem?” diye düşünme zahmetinden kurtaran Bizim Tarifler, kullanıcısının damak tadını ve takip ettiği özel beslenme stillerine uygun içerikler sunmakta. Uygulamayı diğerlerinden ayıran iki farklı özelliği bulunmakta. Birincisi; yemek hazırlarken ellerimiz kirli oluyor ve telefona dokunamıyoruz, uygulamada bulunan özellik sayesinde yemek tarifine bakarken elinizi kameranın önünden soldan sağa doğru çekince sonraki adıma geçebiliyorsunuz. Diğer özelliği ise uygulamanın sesli komut ile yönlendirilebiliyor olması.

Günlük Yemek Tarifleri

Google Play’den indirebileceğiniz “Günlük Yemek Tarifleri” uygulaması; her gün otomatik olarak yenilenen tariflerle ne pişirsem derdinize son vermeyi amaçlıyor.

Netflix’te izleyebileceğiniz en iyi 5 yemek belgeseli

Yemek Tarifleri – Bu Gün Ne Pişirsem?

Ne Pişirsem, birçok kategoride yemek tarifi seçeneği sunuyor. Elinizde bulunan malzemeye göre tarif arayabileceğiniz uygulama; en çok tercih edilen yemek tarifi uygulamaları arasında yerini alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz