A101 29 Nisan aktüel kataloğu Deerma VC25 şarjlı dik süpürge fırsatı

0
879 Okunma
Deerma VC25 şarjlı dik süpürge 2

A101 aktüel kataloğu yine birçok teknolojik üründe fırsatlar sunuyor. Neredeyse her hafta yenilenen televizyon fırsatları, akıllı telefon ve küçük ev aletleri; bu hafta yeni birçok ürün ile bizi karşılıyor. Biz bu hafta Deerma VC25 şarjlı dik süpürge özelliklerini inceleyeceğiz.

Deerma VC25 şarjlı dik süpürge özellikleri ve fiyatı

Deerma VC25 şarjlı dik süpürge 2

Uzun kablolar ve hantal süpürgeler artık geride kaldı. Yeni teknoloji süpürgeler arasında artık robot süpürgeler ve şarjlı süpürgeler yer alıyor. Deerma tarafından üretilen bu şarjlı süpürge temizlik işlerinizi çok kolaylaştıracak. Çift fan kanadı sayesinde emiş gücü %66 daha fazla olan süpürge; eğimli tutuş sayesinde yorulmadan temizlik yapmanıza imkan tanıyor. İki farklı emiş gücüne sahip süpürge ile evin tamamında temizlik sağlayabilirsiniz. Kablosuz süpürge bu emiş güçlerini kullanmak için de farklı başlıkları sahip. Perdeden sert zemine kadar tüm ev içi temizliğinizi bu cihaz ile yapmanız mümkün.

Deerma VC25 şarjlı dik süpürge

Yüksek emiş gücünün yanı sıra 4 aşamalı filtreleme sistemi kullanan Deerma şarjlı dik süpürge; daha uzun yıllar yüksek emiş gücü sağlıyor. Süpürgenin zemin fırçası 90 derece dikey ve 180 derece yatay hareket ediyor. Bu sayede kanepe altları, dar alanlar gibi yerlerin temizliğini de yapabilirsiniz. Çıkarılabilir döner fırça sistemi sayesinde, fırça temizliğini kolayca yapabilirsiniz. Akıllı batarya sistemi sayesinde 3 saatte şarj olabilen cihaz; 35 dakika kesintisiz temizlik imkanı sunuyor.  Temizliğiniz bittikten sonra toz haznesini tek bir tuş ile boşaltabilir ve deterjansız su ile temizliğini yapabilirsiniz. 2.5 KG ağırlığında ki şarjlı dik süpürge, 80db(A) ses ve 150W emiş gücüne sahip.

Evcil hayvan sahipleri için özel süpürge!

Deerma VC25 şarjlı dik süpürge 29 nisan tarihinde A101 mağazalarına geliyor. Ürünü A101 mağazalarından çeşitli ödeme avantajları ile birlikte 699 TL’ye satın alabilirsiniz. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz