Burberry 2021 Sonbahar Koleksiyonu dijital olarak sunulacak

0
241 Okunma

Burberry 2021 Kadın Sonbahar Koleksiyonu, Covid-19 kısıtlamaları nedeniyle dijital olarak sunulacak. Sunum Şubat ayında gerçekleştirilen etkinlikle benzer şekilde olacak ve markanın web sitesinde canlı yayınlanacak.

14 Nisan’da gerçekleştirilecek

Şirket önümüzdeki günlerdeki günlerde etkinlikle ilgili detayları paylaşacağını bildirdi. Ancak dijital şovun Şubat ayında gerçekleştirilen erkek koleksiyonuna benzer şekilde yayınlanacağı söylenmekte. Erkek koleksiyonunun sunumunda başarısı ile adından söz ettiren Burberry Kreatif Direktörü Riccardo Tisci; erkek koleksiyonunu 12 Nisan’da İngiltere’de kısıtlamanın kalkmasının ardından yenden açacağını ifade etti.

Burberry, Honor of Kings için kostüm tasarladı

Burberry, geçtiğimiz yıl sadece gösterileri ve reklam kampanyalarıyla değil, mağazalarında da bir dijitalleşmeye imza attı. Geçen ay Tokyo’daki Ginza amiral gemisinin sanal bir kopyasını oluşturan marka müşterilerini Bahar 2021 koleksiyonuna göz atmaya ve alışveriş yapmaya davet etti. İngiliz Moda Konseyi; markanın moda haftaları, kampanyaları ve küresel mağaza lansmanları boyunca yenilikçi teknoloji kullanımının; markayı “sadece lider bir yaratıcı marka değil, aynı zamanda vicdanlı ve sosyal sorumluluk sahibi bir marka” olarak konumlandırdığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz