Huawei’nin yeni hoparlörü ‘Sound’ Türkiye’de satışa çıktı

0
157 Okunma

Huawei, geçtiğimiz aylarda düzenlediği etkinlikte yeni akıllı hoparlörü Huawei Sound‘u tanıtmıştı. Yeni akıllı hoparlör için Devialet ile çalışan firma, daha önce de 2019 yılında Huawei Sound X modeli için güçlerini birleştirmişti. 2019 yılında çıkan X modeli Türkiye pazarında yer almamıştı. Firma bu kez yeni modeli Huawei Sound’u Türkiye’de satışa sundu. İşte hoparlörün fiyatı ve özellikleri…

Akıllı hoparlör Sound özellikleri

Akıllı hoparlör Sound, yüksek bir ses performansı sunuyor. Yeni nesil üründe 4 hoparlörlü akustik tasarım kullanılıyor. 90 desibele kadar olan ses ihtiyaçları bu sistem sayesinde yüksek kalite ile çözülebiliyor. Cihazda 120 derece açıya sahip 3 hoparlör yer alıyor. Bu sistemde hoparlörler birbirleriyle etkileşime geçerek, dinleyici konumunu saptıyor ve optimal deneyim için kendilerini kalibre edebiliyor. Ayrıca sistemde dört farklı ses efekti de bulunuyor.

300 TL altı 5 bluetooth hoparlör tavsiyesi

Huawei Sound fiyatı

Yüksek bir ses performans vadeden hoparlör; siyah renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Huawei Sound’un fiyatı ise Huawei Çevrimiçi Mağaza’da 2.499 TL olarak açıklanmış durumda.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz