Canon Selphy QX10 mini fotoğraf yazıcısı

0
483 Okunma
fotograf- yazicisi

Canon Selphy QX10, akıllı telefonlar için fotoğraf yazıcısına yeni bir bakış getiriyor. Canon’un liderliği üstlendiği bu alanda HP Sprocket’a benzer bir versiyon fotoğraf yazıcısı bir el çantasına ya da küçük bir sırt çantasına sığacak kadar küçük formda olmasıyla dikkat çekiyor.

Fotoğraf yazıcıları, akıllı telefonlar ile olan samimiyetinizi taçlandıran fotoğrafları tıpkı eskisi gibi elinizde basılı şekilde tutmanızı sağlıyor. Gelişmiş teknolojiden vazgeçemeyenler ama geleneksel fotoğraf deneyiminden faydalanmak isteyenlerin tercihi olan fotoğraf yazıcıları da oldukça gelişti.

Canon Zoemini inceleme

Mini fotoğraf yazıcısı oldukça tatlı

Canon Selphy QX10 ile ölümsüzleştirdiğiniz anlarınızı arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Bunun yanında  2,7 inçlik boyutuyla oldukça minik. Diğer cihazlardan ayrılan bu ürünün öne çıkmasını sağlayan şey şüphesiz baskı teknoloji olarak gösterilebilir. Normalde kullanılanlardan farklı olarak Canon Selphy QX10, fotoğrafları kağıda basmak için ısıyı kullanıyor.

Canon aldığınız bu baskıların 100 yıla kadar solmaya karşı dayanıklı olduğunu da iddia ediyor. Alınan her baskı 43 saniye kadar sürüyor ve bununla birlikte Polaroid tarzı bir tasarıma sahip çıktılar alınabiliyor. Çıktı alınan fotoğrafları eğer sticker şeklinde kullanmak istiyorsanız, yapışkanlı arka yüzeye sahip kağıtlara da baskı alabilirsiniz.

fotoğraf yazıcısı

Selphy Square QX10’a Wi-Fi ile bağlanmak mümkün olsa da, ürünü kullanmak için Canon’un Selphy Photo Layout uygulamasının yüklü olduğu  bir Android veya iOS telefona ihtiyacınız olacak. Ürün microUSB kablosu ile şarj ediliyor. Bununla birlikte tıpkı Polaroid fotoğraf çıktıları gibi çıktı pozlarını ayrıca satın almanız gerekiyor.

Dört farklı renk ile sunulan Canon Selphy Square QX10, siyah, beyaz, pembe ve yeşil renkleriyle karşınıza çıkıyor. Mart ayından itibaren 180 dolarlık fiyat etiketiyle satın alınabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz