Canavar gibi elektrikli bisiklet karşınızda!

0
644 Okunma
Elektrikli bisikletler

Elektrikli araçların son yıllarda oldukça geliştiğini görüyoruz. Birçok kişinin elektrikli araçla buluşmasını sağlayan elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet otomobil istemeyenlerin kurtarıcısı haline geliyor. Bu açıdan bakılması gereken İtalyan şirket SEM’in elektrikli bisikleti güçlü duruşuyla gönülleri fethetiyor.

Güçlü ve şık elektrikli bisiklet: Nireeka Prime

Elektrikli bisiklet iyice güç kazanıyor

Söz konusu bisiklet arkasında 4 kW gücünde bir elektrik motoru yer alan model, bilindiği kadarıyla 52 V pil pakedi sayesinde kısa sürede 910 W enerji depolayabiliyor. Güçlü bir alüminyum kullanılan bisikletin, yakın zaman içinde ABD’de satışa sunulması planlanıyor. 

Elektrikli bisikletler

Bisikletin sağ tarafında konumlandırılan 11 vitesli dişli seti yer alıyor. Motordan arka tarafa doğru uzanan dişli sistemi koruyan kayış sistemi sayesinde işler biraz daha pratik hale geliyor. Menziline bakıldığında 50 kilometreye kadar çıkabildiğini görüyoruz. Geliştirilen özel fren sistemi sayesinde ise yokuş aşağıya bile gidilse oldukça başarılı bir frenleme deneyimi yaşatıyor.

Elektrikli bisikletler

Zorlu koşullar için geliştirilen bu elektrikli bisikletin becerileri göz dolduruyor. Şu an için prototip aşamasında yer alan bisikletin gelişmiş özellikleri düşünüldüğünde fiyat etiketinin biraz yüksek olacağını söyleyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz