Hakan: Muhafız 3. sezonuyla Mart ayında geliyor!

0
398 Okunma
hakan-muhafiz-3-sezonuyla-mart-ayinda-geliyor-1

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu gibi birbirinden ünlü oyuncuların bulunduğu Netflix Türkiye ilk orijinal dizisi Hakan: Muhafız 3. sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor.

Kadroya eklenen yeni simalar Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı ve Hasan Üner ile birlikte bu sezon iddiasını iyice arttıran dizi, 3.sezon için yayın tarihini bugün yayınladıkları fragman ile açıkladı. Hakan: Muhafız’ın 3. sezonu 6 Mart’ta Netflix’te tüm dünya ile aynı anda yayında olacak.

İşte dizinin merakla beklenen 3. sezon fragmanı:

Hakan: Muhafız izleyicilerini 3. sezonunda neler bekliyor?

Dizinin yeni sezonunda Hakan, Muhafız kanı taşıyan ağabeyinin yıkıma uğrattığı İstanbul’u kurtarmaya çalışacak. İstanbul, Ölümsüzler’in saldırısı yüzünden yayılan bir virüsle mücadele ederken Faysal ve Rüya planlarını gerçekleştirmeye adım adım yaklaşacak. Hakan ise panzehir için Nisan’a ulaşmaya çalışacak ve bu esnada tanıştığı Burak’la birlikte şehri kurtarmak için maceraya atılacak. Ayrıca dizinin üçüncü sezonuna corona virüsüne benzer bir virüs salgını da damgasını vuracak.

İşte karşınızda yeni Spotify Kids

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz