Casio, uygun fiyatlı G-Shock akıllı saat modelini tanıttı

0
736 Okunma
Casio, uygun fiyatlı G-Shock akıllı saat modelini tanıttı

Saat pazarındaki en eski ve güvenilir isimlerden biri olan Casio, bu kez uygun fiyatlı akıllı saat ile bizleri karşılıyor. G-Shock adını verdiği akıllı saat, diğer akıllı saatlere göre biraz farklı. İşte detaylar

Uygun fiyatlı akıllı saat Casio G-Shock özellikleri

Casio, uygun fiyatlı G-Shock akıllı saat modelini tanıttı

Önceden beri akıllı saat pazarında yeri olan Casio, bu konuda pek gündeme gelmiyor. Saat deyince aklımıza gelen kalitesi kesinleşmiş markalardan biri haline gelen firmanın akıllı saat tarafında o kadar da iyi bir yeri yok. Yine uygun fiyatlı ve sağlam bir saat arıyorsanız Casio akıllı saatleri tercih edebilirsiniz. Firma yeni modeli ile aslında tam bir akıllı saat performansı sunmuyor. Çünkü bu saatte tamamen renkli dokunmatik ekran bulunmuyor. Bunun yerine markanın sevilen analog yapısı korunuyor. Ufak bir akıllı saat ekranı bulunan bu model ile; hem akıllı bir saat hem de klasik bir saat deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Bluetooht bağlantısı sayesinde akıllanan saat, topladığı egzersiz verilerini iOS ve Android cihazlardaki mobil uygulamasında topluyor. Uygun fiyatlı akıllı saat G-Shock kandaki oksijen miktarı ve nabız ölçümü gibi yeteneklere sahip değil. fakat birçok ölçümü yapmanıza imkan tanıyor. Alarm, zamanlayıcı ve takvim gibi analog özellikleri de bulunan saatin tahmini pil süresi 24 ay olarak belirtiliyor.

 

Casio akıllı saat, klasik modellerinden alıştığımız gibi su geçirmiyor. 130 dolar fiyat etiketine sahip akıllı saat firmanın en ucuz modelleri arasında yer alıyor. Saatin yakın zaman da Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz