Twitch, Türkiye abonelik fiyatını düşürüyor

0
498 Okunma

Canlı yayın platformu Twitch, Türkiye kullanıcılarını sevindirecek bir haber ile gündemde. Özellikle pandemi dönemi ile kullanım oranları artan platform; Türkiye fiyatlarından indirim yapacağını duyurdu. İşte yeni rakam hakkındaki detaylar.

Twitch Türkiye fiyatları düşüyor

Twitch

Dünyanın en popüler canlı yayın platformu haline gelen Twitch; Türkiye ve Meksika kullanıcıları için müjdeli bir haber verdi. Yapılan duyuruya göre 20 Mayıs itibariyle abonelik fiyatlarında indirim uygulanacak. Verilen tarih itibari ile abonelik ücreti 9.90 TL olarak güncellenecek. Amazon çatısı altında yer alan platformu kullanıcılar daha önce Amazon Prime servisi üzerinden 7.90 TL’ye abone olabiliyordu. Yeni fiyatlandırma ile tüm kullanıcılar 9.90 TL ödeyerek abone olabilecek.

Leyla ile Mecnun dizisinden haber: Çekimler başlıyor

Peki yayıncılar bu durumdan etkilenecek mi? Twitch hu sorunun cevabını hayır olarak veriyor. Çünkü platforma göre üyelik ücretlerinin düşürülmesi daha fazla abone ve dolayısıyla daha fazla izlenme getirecek. Bu şekilde aradaki fark kapatılmış olacak. İlk dönem için ise Amazon kısa bir süre fark ödemesi yapacak.

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Sonuç’un kanalına misafir oluyor.

Kılıçdaroğlu Jahrein‘in Twitch kanalına misafir oluyor

Bir tweet üzerinden karşılıklı konuşarak ortak yayın yapmaya karar veren Kemal Kılıçdaroğlu ve Ahmet Sonuç için yayın tarihi kesinleşti. Ahmet Sonuç’un kanalı Jahrein’de yapılacak olan canlı yayın 22 Mayıs tarihinde gerçekleşecek. Haber hakkındaki detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz