Leyla ile Mecnun dizisinden haber: Çekimler başlıyor

0
127 Okunma
leyla ile mecnun

TRT 1’in efsane dizisi Leyla ile Mecnun, çeşitli sebeplerden dolayı final yapmıştı. Dijital yayın platformu Exxen ile yeniden hayata geçirilecek olan dizi için çekimlerin başladığı haberi geldi.

Leyla ile Mecnun geri dönüyor

Leyla ile mecnun

Absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip. TRT 1 kanalında 3 sezon boyunca gösterilen dizinin replikleri çoğu insanın hayatında yer etmiş durumda. Dizinin final yapmasının ardından ortaya çıkan tepkiler ile daha da büyüyen hayran kitlesi için artık Exxen ev sahipliği yapacak. Yeniden çekilmesi konu edildiğinden beri heyecan ile beklenen gelişmelerden ilki geldi. Dizi tam kadro çekilmeye başlanacak.

Kılıçdaroğlu Jahrein‘in Twitch kanalına misafir oluyor

Oyuncu Ahmet mümtaz Taylan katışdığı bir programda dizi ile ilgili ilk müjdeyi verdi. Moderatör Aslı Öymen’in “Leyla ile Mecnun çekiliyor mu gerçekten, söylenti olmaktan çıktı mı?” sorusuna yanıt veren Taylan, “Söylenti olmaktan çıktı artık. İki saat önce Onur Ünlü ile konuştuk. Çekime başlayacağımız tarihi söyledi bana” dedi. Dizi için tam kadro olarak devam etmesi de ayrıca sevindirdi. Karakter oyuncu ikilisinin yakaladığı mükemmel uyum, yeni çekimlerde de aynen devam edecek. Bu konu ile ilgili Taylan şu ifadelere yer verdi; “Aynı ekip bir araya gelmeseydi, yapılmaması gereken bir şeydi zaten. Geldiği için yapıyoruz. Yoksa bir tane bile eksiği kaldıracak durum değildir”

Dizinin yeniden çekimleri ile ilgili daha fazla bilgi şimdilik yer almıyor. Fakat çekimlerin resmen başlamasıyla detayların artmasını bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz