Cem Yılmaz’ın yeni dizisi Erşan Kuneri Netflix’te yayınlanacak!

0
853 Okunma
Erşan Kuneri

Ülkemizin ünlü komedyenlerinden Cem Yılmaz, yeni dizisi hakkındaki detayları paylaştı. Ünlü komedyen 12 Kasım 2004 yılında yayınlanan GORA filmi ile efsaneleşen Erşan Kuneri karakterini konu alacak dizinin, Netflix‘te yayınlanacağını duyurdu. Ayrıca tek kamera yöntemiyle çekilecek dizi, sit-com benzeri bir yapım ile izleyicisiyle buluşacak.

İlk sezon 8 bölüm olacak!

Katıldığı bir televizyon programında yeni ve ilk dizisi olan Erşan Kuneri hakkında açıklamalar yapan komedyen Cem Yılmaz, ilk sezonun 8 bölümden oluşacağını açıkladı. Ayrıca dizi 1975 -1978 yılları arasında bir film yapımcısının başından geçenleri konu alacak.

Cem Yılmaz, “İlk defa bir dizi yapmak istiyorum. Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak” diyerek dizinin 2. sezonu için kapıları açık bıraktı. Dizinin çekimlerine yakın bir zamanda başlanılacağı ise konuşulanlar arasında.

Erşan Kuneri

Erşan Kuneri aslında kim?

Cem Yılmaz‘ın canlandırdığı karakter, ilk olarak Gora filminde ‘film yapımcısı’ mesleğiyle ön plana çıkmıştı. Ayrıca Erşan Kuneri karakteri Gora filminde yaklaşık 10 dakika boyunca ekrana gelmişti. Efsane karakter son olarak ise Arif v 216 filminde Kay Kay adlı eğlence mekanının sahibi olarak izleyicisiyle buluştu.

Instagram’ın yeni arşiv özellikleri kullanıma sunuldu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz