Cem Yılmaz’ın Netflix dizisi Erşan Kuneri için tarih verildi

0
513 Okunma

Netflix Türkiye her geçen gün içerik sayısını arttırıyor. Şimdi Cem Yılmaz imzası ile gelecek Erşan Kuneri dizisi için resmi tarih ortaya çıktı. İşte Netflix Türkiye tarafından paylaşılan tarih ve diğer ayrıntılar.

WhatsApp Topluluklar özelliğinin ayrıntıları belli oldu!

Cem Yılmaz dizisi Erşan Kuneri 13 Mayıs’ta geliyor

Netflix Türkiye bugün Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Bir süredir hayranlar tarafından beklenen Erşan Kuneri dizisi için tarih verildi. İşte o müjdeli paylaşım;

Firma dizi hakkında şu açıklamayı yaptı;

“70’ler erotik sinemasında büyük bir başarı yakalayan Erşan Kuneri, farklı türlere de el atmaya karar verir. Kuneri, sektörden partnerleri olan Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Kaya Akın, Firdevs ve Payro Kemal ile birlikte farklı film türlerini denemek için harekete geçer.”

Erşan Kuneri aslen Cem yılmazın sevilen filmi GORA’nın bir parçası. Efsane karaktere dönüşen Kuneri, daha sonra Arif V 216 filminde de karşımıza çıkmıştı. Adeta sevilen karaktere özel olarak çıkan bu dizi; bir yapımcının 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başındaki maceralarını anlatıyor. Dizide Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar Zafer Algöz, Can Yılmaz, Baran Akbulut, ve Nilperi Şahikaya performans sergileyecek.

erşan kuneri

Komedi yapımları ile ön plana çıkan ve başarılı oyunculuğu ile hayran kitlesi büyük olan Cem Yılmaz; yeni bir başarıya imza atacak. Heyecanla beklenen dizi sitcom tarzında olacak. Şimdi gözler performans için 13 Mayıs’a çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz