Louis Vuitton yeni NFT’ler yayınlıyor

0
185 Okunma

Louis Vuitton geçtiğimiz ay başlattığı bağımsız oyun uygulamasını geliştirmeye ve yeni NFT’ler eklemeye devam ediyor. Bir proje olarak devam eden bu süreç markanın 200 yıllık geçmişi hakkında bilgiler sunmayı hedefliyor.

Louis Vuitton geçmişini NFT ile sunuyor

Oyuncular için geliştirilen bu bağımsız uygulama ile şimdi 30 farklı kartpostal yayınlanıyor. Markanın geçmiş tarihi ile ilgili bu kartpostallar NFT şeklinde satışa sunuluyor. 30 NFT’de 10 tanesi açık arttırma ya da ücretsiz şekilde dağıtılacak. Her kullanıcının bunu yakalama şansı bulunuyor. Markanın Ethereum cüzdanının çıkan bu NFT’ler Wenew Labs iş birliği ile geliştirildi. İlk oyunda da benzer şekilde çalışan ikili, NFT sunumları için de aynı yola devam ediyor.

Benzer şekilde Tiffany & Co da kripto severler için farklı içerikler üretiyor. Marka, bu alana özel ilgi duyanlara şimdiye kadar fiziksel ve özel kolyeler sundu. Geçtiğimiz ay ise bu konudaki yatırımlarını arttıran Tiffany 380.000 dolarlık bir NFT satın aldı.

Artık markaların birçoğu metaverse ve NFT kavramlarını kullanıyor. Bu alana çeşitli yatırımlar yapan markaların arasında Gucci de yer alıyor. Bu deneyimlere ilk katılan markalardan olan Gucci, metaverse için “sınırsız hayal gücü” ifadesini kullanıyor.

NFT’ler artık hayatımızın her yerinde yer alıyor. Bundan sonraki süreçte sıkça karşılaşacağımız metaverse ve NFT kavramları hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz