Xiaomi Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro tanıtıldı

0
282 Okunma

Xiaomi, yeni bluetooth kulaklığı olan Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro modelini duyurdu. Kablolu formda hazırlanmış ancak bağlantıyı kablosuz olarak sağlayan kulaklık Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro’nun özelliklerine bir göz atalım.

Xiaomi Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro özellikleri

Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro, kullanımını Bluetooth bağlantısı yaparak gerçekleştiriyor. Kullanıcılarına en iyi deneyimi yaşatmayı hedefleyen Xiaomi, yeni kulaklığında aktif gürültü engelleme özelliğine de yer veriyor. Bunun yanı sıra kulaklığın IPX5 sertifikası bulunmakta. Bu sertifika ile tere ve toza karşı dayanıklı olan kulaklık, tek şarj ile 20 saate kadar kullanım ömrü sunmakta.

Batarya kapasitesi 150 mAh olan kulaklık 20 saate kadar aktif kullanım imkanı sunarken, 200 saate kadar da bekleme modunda kalabiliyor. Mi Neckband Bluetooth Earphones Pro, Bluetooth 5.0 desteği ile iOS ve Android cihazlara bağlanabiliyor. Ayrıca kulaklık çift mikrofona da sahip. Son olarak çevresel gürültü engelleme özelliğine sahip olan mikrofonlar, çevreden gelen gürültünün neredeyse tamamını engelleyebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz