Charmy mobil uygulaması ile yeni öneriler keşfedin!

0
1.028 Okunma

İzole olarak geçirdiğimiz şu günlerde vaktimizin çoğunu sosyal medyada ya da telefona indirdiğimiz mobil uygulamalar ile geçiriyoruz. Telefona indirdiğimiz bu uygulamalar bazen hayatımızı kolaylaştıran uygulamalar olurken kimi zaman ise eğlenceli içeriklerle vakitler geçirdiğimiz uygulamalar oluyor. Bugünkü yazımızda bahsedeceğimiz uygulama ise bir tuş ile sizin ruh halinize uygun müzik listesi yaparken, diğer yandan size dizi veya film önerisi yapan Charmy uygulamasını tanıtacağız. Peki nedir bu uygulama ve nasıl kullanılır?

 

Günlük yaşantımızda özellikle de virüs nedeniyle evlerde kaldığımız şu günlerde vaktimizin çoğunu film ya da dizi izleyerek geçiriyoruz. Film izlemekten daha çok iyi bir film ya da dizi izlemek için internet veya sosyal medyadan önerilere bakarken geçiriyoruz. Bazen bakarken film izlemekten vazgeçtiğimiz zamanlarda oluyor. İşte bu durumları ortadan kaldıraracak olan Charmy  mobil uygulama sayesinde sizin sevebileceğiniz film veya dizi önerilerini size sunarken ruh halinize göre müziklerden oluşan listede hazırlıyor.

Telefonunuza indirdiğiniz uygulama ilk adım olarak hesap oluşturmanızı istiyor. Daha sonra Keşfet, Modunu Bul ve Profiliniz olmak üzere üç bölüme ayrılıyor. Keşfet kısmı mobil uygulamayı kullanan diğer kullanıcıların o an hangi müzikleri dinlediklerinden, müzik önerilerinin de olduğu kısım. Sadece müzik değil, film, dizi ve kitap önerileri de keşfet kısmında mevcut. İkinci kısım ise Modumu Bul olan kısımda ise müzik, dizi ve film diye üç bölüme ayrılmakta. Müzik kısmına tıkladığınızda kendi içerisinde ikiye ayrılmakta. selfie kısmı ile çektiğiniz selfie ile yüzünüzde ifadeye göre bir müzik listesi oluşturabilir ya da soru kısmı ile sizi analiz edebilmek için hazırlanan sorulara cevap vererek size uygun müzik listesini görebilirsiniz. Sizin için hazırlanan müzik listesinden seçtiğiniz müziği dinlerken bir başka kullanıcıda o müziği dinliyorsa sohbet edebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Aynı zamanda listenizin yerli veya yabancı müziklere göre hazırlanmasını da siz belirliyorsunuz. Film ve dizi kısmında ise daha önce izleyip, beğendiğiniz bir filmi aratarak sizin için en uygun film veya dizi önerisinde bulunuyor.

Sadece öneri almıyor aynı zamanda önerilerde de bulunuyorsunuz!

Uygulamanın belkide en güzel yanı sizi birçok kullanıcı ile bir araya getirmesi. Nasıl mı yapıyor? profil kısmınızı oluşturduktan sonra izlediğiniz bir film veya okuduğunuz bir kitabı paylaşabilir ve yaptığınız öneriler ile yeni arkadaşlar ve yeni bir okuyucu kitlesi kazanma fırsatı da kazanmış oluyorsunuz. Diğer mobil uygulamalar gibi sadece belli bir özellik için kullanmak yerine uygulama sayesinde güzel bir film önerisi okurken iyi bir kitap önerisi yapma şansı da buluyorsunuz.

 

Maske takmayı daha kolay hale getiren aparat

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz