ChatGPT’yi hesap oluşturmadan deneyin!

0
691 Okunma

OpenAI, ChatGPT ‘yi herkes için erişilebilir hale getiriyor. Artık hesap oluşturmanıza gerek kalmadan, ChatGPT ile etkileşimde bulunabilirsiniz. Ancak, bu yeni deneyim bazı sınırlamalarla birlikte geliyor. İşte tüm detaylar…

Artık ChatGPT hesap olmadan kullanılabilir!

Bugünden itibaren, birkaç ülkede başlayıp ve zamanla dünya geneline yayılacak olan yeni özellik sayesinde ChatGPT’yi kullanmak istediğinizde giriş yapmanız gerekmeyecek. Ancak isterseniz hala giriş yapabilirsiniz.

ChatGPT’yi hesap oluşturmadan kullanmanın şartlarında biri olarak konuşmalarınız yine de eğitim verisi olarak kullanılacak. Ancak isterseniz bu veri kullanımını devre dışı bırakabilirsiniz. Düzenleme yapılabilmesi, kullanıcıların gizlilik tercihlerine saygı gösterirken veri kullanımı hakkında da şeffaflık sağlar.

Hesap olmadan girilen sürümde “biraz daha kısıtlayıcı içerik politikaları” uygulanacak. Ancak, bu politikaların detayları henüz net değil. Bu da hangi özelliklerin kullanıma uygun olduğu konusunda belirsizlik yaratabilir.

Sora yapay zekâ modelinin beklenen çıkış tarihi yaklaştı!

ChatGPT’nin potansiyel kötüye kullanımını önleme konusunda OpenAI, çok daha dikkatli olduğunu belirtti. Ancak bu konuda henüz somut planlar sunmadı. Bu, potansiyel sorunları ele alma konusunda yaklaşımlarıyla ilgili bir soru işareti olabilir.

Genel olarak, ChatGPT yapay zekasını hesap olmadan kullanılabilir hale getirme kararı, yapay zeka teknolojisine erişimi daha demokratik hale getirebilir. Ancak aynı zamanda gizlilik, içerik denetimi ve kötüye kullanım potansiyeli gibi konularda soruları da gündeme getirebilir. OpenAI’nın platformu yakından izlemesi ve kullanım tipleri ortaya çıktıkça politikalarını ve koruma önlemlerini yeniden düzenlemesi gerekecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz