Christian Louboutin, Loubi Airways koleksiyonunu sundu

0
247 Okunma
Christian Louboutin, Loubi Airways koleksiyonunu sundu

Christian Louboutin, sonbahar/kış koleksiyonunu dijital ortamda sundu. Ünlü marka, Loubi Airways adını verdiği yeni koleksiyonunun sunumunda; etkilendiği seyahat aşkını yansıtan bir konsept ile gerçekleştirdi. Eero Saarinen tarafından tasarlanan koleksiyon için hazırlanan dijital sunum hayranların ilgisini çekti.

Gucci’den 12 dolara sanal spor ayakkabı

 Christian Louboutin yeni koleksiyonunu dijital ortamda sundu

Christian Louboutin, Loubi Airways koleksiyonunu sundu

Koleksiyonun tanıtımında kullanılan dijital ortam sizi adeta bir yolculuğa çıkartıyor. New York’taki JFK Havalimanı‘nın ikonik TWA Terminali ile başlayan yolculuk; uçağın içerisine yerleştirilmiş ögelerin sunumu ile devam ediyor. Kırmızı rengin ağır bastığı dijital sunumda; koltuklardan emniyet kemerlerine kadar birçok detayda markanın logosu yer alıyor. Uçak içerisinde karşınıza çıkacak bütün detaylar Christian Louboutin ile birleşiyor. Özel konsept tasarımıyla çalışan bu sunumda, uçuş ekibi güvenlik videosunda 3 farklı seçenek yer alıyor. Sezonun trendlerinden sandalet, bot ve mokasenlerinde özel kalın taban serisini vurgulayan uçuş için stil ipuçları yer alıyor. Seçilen ayakkabı stili, yolcunun uçuş stilini belirliyor. Xray cihazıyla karşımıza Fransız Vichy desenine sahip retro stillerle sunulan yeni kristal kaplı topuklar çıkıyor. Uçuşun sonuna geldiğinizde ise mola isteyen yolcular için bir alan bizi karşılıyor. Tarot falı alanı olarak değerlendirilen bu bölümde Caracaba çantaya yer veriliyor.

Christian Louboutin, Loubi Airways koleksiyonunu sundu

Christian Louboutin, yeni koleksiyonu Loubi Airways’i tanıttığı bu dijital sunum; marka vizyonunun ne kadar genişlediğini de simgeliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz