Clubhouse, Android’e geleceği tarihi açıkladı

0
166 Okunma

Son günlerde Clubhouse, Android sürümü için çalışmalara hız vermiş ve en kısa zamanda kullanıcılara sunacağını belirtmişti. Şirket, bu kez uygulamanın Android’e geleceği tarihi resmi olarak açıkladı.

Android sürümü bu hafta yayınlanıyor

Başta sadece iOS işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabilen uygulama, son dönemlerde ciddi  bir düşüşle karşı karşıya kaldı. Daha sonra Clubhouse‘ı Android cihazlara daha erken getirmeyi planlayan geliştiriciler çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz hafta itibarıyla Google Play Store mağazalarında görünen Clubhouse resmi Twitter hesabından Salı günü JaponyaBrezilya ve Rusya‘da erişime açılacağını duyurdu.

Cuma günü öğleden önce Nijerya ve Hindistan‘da, öğleden sonra ise dünya çapında tamamen erişilebilir olacağını ifade etti. Sonuç olarak Clubhouse Android versiyonuna bu hafta içerisinde Türkiye kullanıcıları da erişim sağlayabilecek. Ancak özel davetiyelerle giriş yapılan uygulamanın Android sürümünde bazı kısıtlamalar bulunmakta. Örneğin kullanıcıların bir konuyu takip etmesi, oda oluşturması veya yönetmesi, sosyal medya hesaplarını bağlaması ve kullanıcı adlarını değiştirmesi gibi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz