Clubhouse logosu neden değişti? Logolar ne ifade ediyor?

0
434 Okunma
Clubhouse

Son zamanların popüler uygulaması Clubhouse kullanıcıların dilinden düşmüyor. Pek çok kişi tarafından kullanılmaya başlanan uygulama henüz Android kullanıcıları ile buluşmadı. iOS tarafında popülerliğini arttıran uygulamanın logosu ilk baştan beri dikkatleri üzerine çekiyordu. Yapılan güncellemenin ardından logonun arkasındaki hikaye ortaya çıktı.

Clubhouse her güncellemede logo değişimine gidecek

Uygulamaların sıklıkla logo değiştirmeleri çok alışık olduğumuz bir durum değil. Clubhouse logoları bu alışkanlığımızı kıracak nitelikte bir hikayeye sahip. Uygulamanın logosunda yer alan @iambomanix yapılan güncelleme ile değiştirildi. Uygulamanın logosunda yer almadan önce 19 bin takipçiye sahip olan hesap, logo sayesinde kısa zamanda 1 milyon takipçiye ulaştı. Clubhouse’un amacı az takipçisi bulunan kısaca daha az tanınan sanatçıları bu yöntem ile tanınır hale getirmek.

Gelelim yeni logoya. Güncelleme ile değiştirilen logo da bu kez Axel Mansoor yer alıyor. Çocuklar için ninniler söyleyen bir şarkıcı ve söz yazarı Axel, bu kez de Clubhouse’da uyumak isteyenlere yardımcı oluyor. Her büyük güncelleme ile logosunu değiştirecek olan Clubhouse, uygulamayı kullanan az takipçili sanatçılar için bir fırsat olacak.

Clubhouse nedir? Nasıl katılabiliriz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz