Clubhouse uygulamasında fake Hadise! Hukuki işlem başlatılacak

0
509 Okunma

Son dönemin popüler sohbet uygulaması Clubhouse’da bir kullanıcı, Hadise’nin adını kullanıp sesini taklit ederek yayın yaptı. Ünlü şarkıcı platfromda ismini kullanarak hesap açan kişi hakkında hukuki süreci başlatacağını duyurdu. İşte detaylar:

Hadise’den sesini taklit eden kişiye tepki

İnsanların sadece konuşmalarıyla öne çıktığı Clubhouse, özellikle ünlü isimler tarafından kısa sürede büyük ilgi gördü. Pek çok sanatçı bu platform aracılığıyla hayranları ile sesli olarak iletişime geçmeye başladı. Ancak ünlü şarkıcı Hadise‘nin Clubhouse’ta bir hesabı yoktu. Bir kullanıcı bu durumdan faydalanıp sanatçının adına hesap açtı.

Profiline Hadise’nin bir fotoğrafını koyup sesini değiştiren genç kadın herkesi kandırdı. Durumu öğrenen sanatçı; Clubhouse hesabının olmadığını, kullanıcının ise onu taklit eden biri olduğunu ifade etti. Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Hadise, ismini kullanarak hesap açan kişi ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Dün akşam hiçbir şekilde içinde bulunmadığım bir platform olan Clubhouse’da benim adımla açılmış bir hesap; benim sesimi taklit ederek benmiş gibi insanlarla konuşmuş, sohbet etmiş hatta şarkı bile söylemiş. Pazartesi günü konu ile ilgili hukuki işlemleri başlatacağımızın bilinmesini istiyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz