Unutkanlar için en iyi 5 hatırlatıcı uygulama

0
4.325 Okunma

Bazılarımız gün içerisinde yapmamız gerekenleri sık sık unutuyoruz. Toplantılar, yapılacak aramalar, çocuğun ilaç saati ve daha bir çok şeyi akılda tutmak zor oluyor. Bu konuda bize yardımcı olacak uygulamalar bulunmakta. Sizler için günlük olarak yapılacak işleri düzenleyecek; verimliliğinizi arttıracak en iyi 5 hatırlatıcı uygulamayı listeledik.

Google Keep

En iyi hatırlatıcı uygulamaları listemizin ilk uygulaması Google Keep. Google Keep, aklınızda tuttuğunuz görevleri kurmanızı sağlıyor ve onları size doğru yer ve doğru zamanda hatırlatıyor. Uygulamaya metin, görsel ve ses ekleyebiliyor ve onları ailenizle veya arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Üstelik uygulama ücretsiz ve kullanımı oldukça kolay.

Any.do: Yapılacaklar listesi ve Takvim

Any.do, basit ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Bu uygulamaya alışveriş listeleri, toplantılar, ilaç saati gibi unutmamanız gereken şeyleri ekleyebilirsiniz. Son olarak uygulamanın konumunuza göre hatırlatma özelliği de bulunmakta.

To Do Reminder with Alar‪m

To Do Reminder en iyi hatırlatıcı uygulamaları listemizde yer alan bir diğer uygulama. Uygulamada yapılacak görevleri ekleyebileceğiniz bir hatırlatma listesi bulunuyor. Bu listeye; bazı ayrıntılar, tarih, saat ve ne sıklıkla tekrarlanması gerektiğini (saatlik, günlük, haftalık, aylık veya tek seferlik olabilir) girebilirsiniz. Ayrıca uygulamada Özel Günler başlığında bir seçenek bulunmakta. Facebook, Google Takvim, Telefon kişilerinden arkadaşlarınızın ve aile üyelerinin doğum günlerini ve yıl dönümlerini senkronize edebilir veya yeni bir Doğum Günü ve Yıldönümü listesi oluşturabilirsiniz.

Evernote

Evernote; App Store’da yer alan, görev ekleme ve görevlerinizin güncel kalmaları için size hatırlatmalar sunan en popüler hatırlatıcı uygulamalarından birisi. Uygulama eklenmiş notları; görevleri veya kontrol listelerini birden fazla cihaza senkronize eder ve uygulamadaki listeleri aramanıza imkan verir.

Todoist

En iyi hatırlatıcı uygulamaları listemizde yer alan Todoist’in amacı sizi düzenli tutmak, dikkatinizi toplamak ve daha verimli olmanızı sağlamak. Uygulama mobil ve masaüstü cihazlar, internet tarayıcıları ve e-posta ile kullanılabiliyor. Ayrıca uygulamanın sesli komut özelliği de bulunmakta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz