Clubhouse’a yeni bir rakip daha: Discord yeni özellik geliştiriyor

0
331 Okunma
clubhouse discord

Discord aslında ses tabanlı bir sohbet uygulaması. Fakat bu özelliği Clubhouse kadar yankı getirmiyordu. Bir Reddit kullanıcısının paylaşımına göre Discord, Clubhouse benzeri bir özelliği geliştirmeye çalışıyor.

Discord, Clubhouse’un yeni rakibi olabilir

clubhouse discord

Çıktığı günden beri dünyanın dört bir yanında ilgiyle kullanılan Clubhouse; sosyal medya devlerini harekete geçirdi. Her geçen gün Twitter, Instagram gibi sık kullandığımız sosyal medya platformlarından yeni özellik haberleri geliyor. Şimdilik sadece iOS tarafından kullanılan Clubhouse benzeri özellikler diğer kanallara da eklenmesi aradaki rekabeti her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Bu kez yeni rakibin ismi değişti. Discord, Clubhouse benzeri bir özelliği bünyesinde geliştirmeye başladı. Aslında Discord hemen hemen Clubhouse ile benzer özelliklere sahip. Sesli ve görüntülü sohbetler yapabilmenize imkan tanıyan bu uygulama da sınırlı kullanıcı sayısı ile muhabbet edebiliyorsunuz. Bir Reddit kullanıcısı uygulamanın yeni özelliğine erişim sağladığını iddia etti. Kullanıcıya göre yeni özellik Clubhouse benzeri sohbetler yapmanıza imkan tanıyacak.

Instagram’a güvenliği arttıracak yeni bir özellik geliyor

Bir ekran görüntüsü ile paylaşılan haberde; ses, metin ve duyuru kanallarının yanına eklenen “Sahne Kanalı” yeni özelliği simgeliyor. Herkesin erişimine açık ve yalnızca birkaç kişinin konuşma yapacağı bu kanallarda dinleyiciler konuşmak için söz hakkı isteyecek. Henüz kullanılamayan özelliğin yakın zaman da gelmesi beklenmiyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz