Clubhouse’un yeni özelliği kullanıcılarını şaşırtacak

0
122 Okunma

Sesli sohbet uygulaması Clubhouse, piyasaya girmesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medya platformlarının da hedefinde olan Clubhouse; temel özelliği sesli sohbet ile rakiplerine örnek oldu. Kısa sürede benzer özelliklerini diğer platformlarda da gördüğümüz uygulama, bir süredir beklenene özelliğini kullanıma sundu. Artık Clubhouse uygulamasında yazılı sohbet özelliğini de kullanabileceksiniz.

Clubhouse’a yazılı sohbet özelliği geldi

Clubhouse yazılı sohbet özelliği

Sesli sohbet yeteneği ile kendini duyuran ve büyük başarı yakalayan platform; kısa sürede büyük bir kitleye ulaştı. Davet sistemi ile giriş yapabildiğiniz platformu ilk başta sadece iOS cihazlarda kullanabiliyorduk. Sohbet odaları üzerinden iletişimin devam ettiği platformda sadece sesli sohbet mümkündü. Artık bu odalarda yazılı sohbet özelliğini de kullanabileceksiniz.

Yeni özellik sohbet odalarının içerisinde “Oda içi sohbet” başlığı altında yer alıyor. Bu özelliğe göre odada bulunan katılımcılar isterlerse sohbete yazılı olarak eşlik edecek. Sesli mesajlar hakkında olan durumlar, yazılı mesajlar için de geçerli olacak. Moderatörler eğer isterlerse yapılan yorumu silecek. Bu yetki aynı zamanda oda sahibinde de olacak. Üstelik bu özellik sohbet odalarında sabit olarak bulunmuyor. Oda kurarken nu özelliği tercihinize göre aktif ya da pasif olarak ayarlayabilirsiniz.

Netflix’in Mart 2022 programı belli oldu

Sohbet odaları için oldukça kullanışlı olan bu özellik, Clubhouse kullanıcılarını rahatlatacak. Platform bir süredir gelmesi istenen yazılı sohbet özelliğini Android ve iOS için aynı anda kullanıma sundu.

Clubhouse yazılı sohbet özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz