Çocuklar için tasarlanan en iyi 5 kulaküstü kulaklık

0
1.781 Okunma

Klasik kulaklıklar çocuklar için oldukça büyük yapıya sahip. Eğer bir kulaklık satın almak istiyorsanız; daha minimal yapıda ve eğlenceli tasarıma sahip kulaklıkları tercih edebilirsiniz. Tasarım ve ses kalitesi olarak küçük kullanıcıları memnun edecek çocuk kulaklığı modellerini listeledik.

AirPods Pro rakibi 5 kablosuz kulaklık modeli

Çocuklara özel 5 kulaküstü kulaklık modeli

Çocukların renkli dünyasına hitap edecek ve müzik film izleme gibi etkinliklerinde ona eşlik edecek 5 kablolu kulaküstü kulaklık modelini sizler için listeledik. Listedeki tüm ürünlere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

JBL JR300 

çocuk kulaklığı

Listenin en başında ses ürünlerindeki başarını ispatlamış markalardan biri olan JBL yer alıyor. Çocuklara özel kulaklık modeli, turkuaz renkli kablolu bağlantıya sahip. Bu kulaklığın dolgulu kulak kısımları ve baş kısmında özel yumuşak bölgesi var.

Tchibo Stereo 

Farklı ürünleri ile dikkat çeken Tchibo markasına ait bu model çocukların dikkatini çekecek bir tasarıma sahip. Kulaklık müzik dinleme esnasında yanıp sönen ledlere sahip. Hareketli bir görünümü bulunan modelin bir diğer önemli detayı da güvenli ses limiti özelliği. Bu sayede çocukların aşırı yüksek seste müzik dinlemesine sınır koyabilirsiniz.

Philips SHK2000PK 

Pembe-mavi ve mavi-yeşil olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan model hem kız hem erkek çocuklara hitap ediyor. Ayarlanabilir bağlığı ile uzun ömürlü kullanım sunan kulaküstü kulaklık; güvenli ses seviyesi seçeneklerine sahip.

Ttec Soundbuddy 

çocuk kulaklığı

Güvenli ses limiti özelliğinin yanı sıra eğlenceli boyama kartları bulunan model çocuklarınızın vazgeçilmezi olacak. Yumuşak ve ayarlanabilir başlığı ile uzun süreli kullanabileceğiniz ürünün ses kontrol tuşları bulunmuyor.

Trust Urban 20952 Spila 

çocuk kulaklığı

Güvenli ses limiti özelliği bulunan kulaklık, Avrupa güvenlik standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Kablo üzerinde ses kontrolü bulunan kulaklık, özel desenli tasarıma sahip.

Çocuk kulaklığı satın alırken tasarımı kadar güvenliğe de dikkat etmelisiniz. İlk kriter olarak güvenli ses limiti özelliğinin bulunup bulunmadığını kontrol edebilirsiniz. Bu limit 85 dB ile sınırlıdır. Bu sayede çocuklarınızın kendine zarar vermeyecek derece yüksek müzik dinler. Ayrıca kulaklık satın alırken gelişim çağında olan çocuğunuzu göz önünde bulundurarak ayarlanabilir başlıklı modelleri tercih edebilirsiniz.

Tüm bu ürünlere ve detaylı özelliklerine aşağıda bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz