Çocuklar için tasarlanan akıllı bileklik Fitbit Ace 3 tanıtıldı

0
537 Okunma

Fitbit, yeni akıllı bilekliği Ace 3’ü duyurdu. 6 yaş üstü çocuklar için tasarlanan akıllı bileklik, çocukların sağlıklı alışkanlıklar edinmelerini ve fiziksel aktivitelerini arttırmalarını amaçlıyor. İşte yeni bilekliğin özellikleri:

Fitbit Ace 3 özellikleri

Ace 3, direkt olarak 6 yaş üstü çocukları hedef kitlesine alıyor. Oldukça korunaklı tasarlanan ürünün iki farklı renk seçeneği bulunmakta. Ayrıca Fitbit Ace 3, 8 günlük bir pil ömrü sunmakta. Su geçirmeyen akıllı bileklik, diğer modellere göre yüzde 20 daha parlak bir ekrana sahip.

Fitbit bu ürün ile evdeki çocukları daha aktif olmaları konusunda motive etmeye odaklıyor. Akıllı bileklik, çocuklar için yaşa uygun fitness ve uyku hedeflerini çeşitli bildirimler ile ebeveynlere hatırlatacak. Ayrıca ebeveynler, Fitbit uygulaması sayesinde çocuklarının gün içerisinde kaç saat uyuduğunu, kaç adım attığını takip etme olanağına sahip olacak. Fitbit Ace 3, diğer akıllı bileklikler gibi atlama, koşma, yürüyüş ve bisiklet gibi aktiviteleri izleyebiliyor. Son olarak akıllı bileklik, bugün itibariyle ön siparişe açıldı. Önümüzdeki haftalarda ülkemize de gelmesi beklenmekte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz