Xiaomi Mi 10S tanıtıldı. İşte özellikleri ve fiyatı

0
273 Okunma
xiaomi mi 10s

Xiaomi tanıttığı telefonlar ile piyasada büyük yer edinmeye başladı. Mi 10S, 2021 yılında tanıtılan en iyi fiyat/performans adayı olmaya aday. Şık tasarımı, üstün özellikleri ve uygun fiyatı ile Xiaomi Mi 10S tanıtıldı. İşte detaylar

Xiaomi Mi 10S yeni gözdeniz olacak

Geçtiğimiz yıl başlatılan Mi 10 serisinin devamı olan Mi 10S, tasarım olarak önceki seriden çok Mi 10 Ultra ile benzerlik gösteriyor. Titanyum siyahı, buz mavisi ve inci beyazı olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunan cihaz, oldukça şık bir tasarıma sahip. Tasarım tarafında kadınlardan tam not alabilecek cihazın kamerası da sizi memnun edecek. Xiaomi Mi 10S arka kısım da 4 adet kameraya ev sahipliği yapıyor. Ana kamera çözünürlüğü 108 megapiksel olan cihaz Samsung sensörlerinden güç alıyor. İkinci kamera 123 derecelik geniş açı performansı sunan 13 megapiksel destek çıkıyor. Bu iki kameranın yanı sıra 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kamera daha muhteşem fotoğraflar çekmenize yardımcı olacak. Ayrıca ön tarafta 20 megapiksel kalitede bir kamera yer alıyor.

Xiaomi Mi Watch Lite için yeni özellikler geliyor

Kamera konusunda oldukça iddialı olan cihaz teknik anlamda da amiral gemilere meydan okuyacak nitelikte. Snapdragon 870 işlemci ile güç sağlayan Xiaomi Mi 10S farklı RAM ve bellek boyutları ile karşımıza çıkıyor. 6.67 inçlik Full HD+ ekranı ve 90 Hz yenileme hızı AMOLED panelde birleşiyor. Bu birleşim ile üst düzey bir görüntüleme kalitesi bizleri karşılıyor. Teknik özelliklerden sonra akla ilk gelen batarya performansı. 33W hızlı şarj desteği sunan Mi 10S, 4780 mAH pile sahip. Android 11 yazılımı ile kutudan çıkan telefon; Ayrıca 5G bağlantı, Wİ-Fİ 6 ve Bluetooth 5.1 teknolojisiye sahip.

Gelelim cihazın fiyatına. Farklı RAM ve depolama seçenekleri bulunan Xiaomi Mi 10S fiyat konusunda da kullanıcılar üzmeyecek. Tabi Türkiye fiyatları konusunda henüz bir bilgi yok. İki farklı Ram ve iki farklı depolama seçeneği sunan cihazın fiyatları şu şekilde;

  • 8 GB / 128 GB: 506 dolar
  • 8 GB  / 256 GB: 537 dolar
  • 12 GB / 256 GB: 583 dolar

Tasarım ve kamera tarafında kullanıcılardan tam not alabilecek cihazın fiyatları da oldukça güzel. Ayrıca bu yıl tanıtılan diğer Xiaomi ürünlerini de buradan inceleyebilirsiniz.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz