House of Gucci filminden ilk görseli Lady Gaga paylaştı

0
416 Okunma
House of Gucci

Birçok ünlü ismin yer aldığı House of Gucci filminde ilk resmi kare geldi. Lady Gaga’nın de oyuncu listesinde yer aldığı filmde Gucci ailesinin çöküşünün gerçek hikayesini anlatıyor.

Twitter yüksek kalite görüntüler test ediyor

House of Gucci setinden ilk kare geldi

Bir süredir gizemli halleriyle dikkat çeken Lady Gaga’nın tahmin edildiği gibi House of Gucci filminde yer aldığı ortaya çıktı. Filmin çekimlerinin başlamasıyla yeni tarza bürünen Gaga, paylaştığı tweetle ayrıca setin ilk resmi görselini yayınladı. Daha şimdiden hayran kitlesi oluşan filmde Lady Gaga, Gucci kurucusu Guccio Gucci’nin torunu Maurizio Gucci’nin eşi Patrizia Reggiani’yi canlandırıyor.

Yönetmenliğini Ridley Scott’ın üstlendiği filmde birçok ünlü isim yer alıyor. Filmin konusu Patrizia Reggiani’nin Maurizio Gucci’yi terk etmesi ile başlıyor. Terk edişin ardından İtalya’ya giden Patrizia Reggiani cinayetten yargılanıp mahkum edilmesini kapsıyor. 80’lerin sonları ile 90’ların başları arasındaki geçen film; Sara Gay Forden romanı, “The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Delness, Glamour ve Greed” den uyarlandı. Senaryosu Roberto Bentivegna ait filmin yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü Ridley Scott yer alıyor. Aynı zaman da tarihin en büyük oyuncularından Al Pacino, Aldo Gucci karakterini canlandırıyor. Filmdeki yıldızlar bununla bitmiyor. Oscar ödüllü Jared Leto ve Jeremy Irons da House of Gucci setinde yer alıyor. 24 Kasım’da vizyona girmesi beklenen film için şimdiden bir hayran kitlesi oluşmuş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz