AirPods Pro rakibi 5 kablosuz kulaklık modeli

0
893 Okunma

Kablosuz kulaklıklar popülaritesini Apple AirPods modellerine borçlu. Bu pazardaki öncü kulaklık modeli olan AirPods ve AirPods Pro’lar fiyat bakımından da oldukça yüksek. Benzer performansları farklı fiyatlar ile sunan 5 kulaklık modelini sizin için listeledik. İşte AirPods Pro rakibi alabileceğiniz kablosuz kulaklık modelleri.

Apple’ın Bul uygulamasını kullanmak için 5 neden

AirPods Pro rakibi 5 kablosuz kulaklık

Olağanüstü ses kalitesi, yüksek pil ömrü ve şık tasarımı ile herkesin sahip olmak isteyeceğin AirPods Pro kulaklıklar oldukça pahalı. Bütçeniz bunun için uygun değil ve kaliteli bir kablosuz kulaklık satın almak istiyorsanız 5 önerimiz var.

Ürünlerin detaylı özelliklerine aşağüıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Beats Fit Pro

AirPods Pro rakibi kablosuz kulaklık modelleri

Fiyat olarak AirPods Pro ile hemen hemen aynı düzeylerde olan Beats Fit Pro performans olarak oldukça etkileyici. Farklı renk seçeneklerine ve tasarımına sahip olan kablosuz kulaklık modeli; özel yapısı sayesinde spor esnasında dahi kulağınızdan düşmeyecek. Yüksek pil performansı ve suya dayanıklılığı bulunan bu model AirPods Pro rakibi kulaklıklar arasında.

Jlab Epic Air Sport

AirPods Pro rakibi kablosuz kulaklık modelleri

Spor yapmayı sevenlerin genel olarak tercih ettiği tasarıma sahip bu kulaklık, suya dayanıklı yapısı ile tüm aktivitelerinizde size eşlik edecek. Uzun pil ömrü ile dikkat çeken model, ses kalitesi ile AirPods Pro rakibi kulaklıkar arasında yer alıyor.

Earfun Air Pro Hybrid

AirPods Pro rakibi kablosuz kulaklık modelleri

Daha uygun fiyat seçeneği ve yüksek performansı ile ön plana çıkan kablosuz kulaklık; iki farklı renk seçeneğine sahip. Kulaklığın aktif gürültü engelleme ve suya dayanıklılık özelliği bulunuyor. Kablosuz kulaklık tasarım olarak AirPods’u andıran bir yapıya sahip.

Sony WF-1000XM3

Gürültü engelleme konusunda çok iddialı olan bu kulaklık, dış dünya ile bağlantınızı kesiyor. Fiyat olarak daha uygun seviyede olan kablosuz kulaklığın tasarımı da oldukça etkileyici.

Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro TWS

Tasarım olarak AirPods cihazlar ile yakınlık gösteren bu model; performans olarak da sizi doyuracak nitelikte. Bu kulaklık 10 GRAMMY ödüllü sanatçısı tarafından onaylanmış bir kaliteye sahip. Tam bir fiyat/performans ürünü olan modeli mutlaka değerlendirin.

Ürünlerin detaylı özelliklerine aşağüıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Apple’ın sevilen AirProds Pro modeline rakip olacak kulaklıkları listeledik. Bir kulaklık satın alacak olasanız siz hangsini tercih ederdiniz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz