Çocuklara okuma alışkanlığı kazandıran en iyi uygulamalar!

0
426 Okunma
Bu muhteşem uygulamalarla çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırın!

Çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak bu okuma uygulamaları ile artık daha kolay! Aşağıda bahsetmiş olduğumuz uygulamalar eğitici oldukları kadar eğlenceli oldukları  için çocuklarımız bu uygulamaları kullanmak için can atacak.

Homer uygulaması ile öğrenin!

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandıran en iyi uygulamalar!

Okul öncesi çocuklar için en sevilen okuma uygulamalarından biri olan bu okuyucular, çocukların neleri sevdiğini anlayan okuryazarlık uzmanları tarafından yaratıldı. Eğer çocuklar, okumayı sevdikleri şeyleri okuyabiliyorsa bu iş onlar için bir zevktir.  Bu uygulamada, çocuklarımızın tutkularının etrafında oluşturulmuş özelleştirilmiş yollar ile her oturumun tadını çıkaracaklar. Uygulamanın sevimli çizimleri, karakterleri ile tatlı öyküleri ve şarkılar çocuklarla etkileşim katsayılarını yükseltiyor!

Sight Word Oyunları ve Flash Kartları uygulaması (2,99 $,  iTunes ; $ 1.99, Google Play )

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandıran en iyi uygulamalar!

 

3 ila 7 yaş arası çocuklar için favori okuma uygulamalarımızdan biri olan Sign Word Games & Flash Kartları, çocuklarda 220 yaygın kullanılan kelimeyi tanımayı öğrenmesine yardımcı olmak için altı farklı oyun sunuyor. Tabi ki, bu görüş kelimeleri, daha bağımsız okuyucular haline geldiklerinde ihtiyaç duydukları yapı taşları.

Endless Reader uygulaması (Ücretsiz lite sürümü; 6 kelimeden fazla kilidini açmak için $ 4.99. İTunes , Google Play  ve Amazon )

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandıran en iyi uygulamalar!

 

Bu uygulama, çocuklar için en iyi okuma uygulamaları için bizim seçtiklerimizin en başında! Sevimli canavarlar ve eğlenceli arayüzü ile çocukları adeta kendi dünyasına çekiyor. Her şey, çocukların sözcükleri harfleri görmeyi sevdiği her şeyi anlatmaktan hoşlanacakları bir cümle bulmacası izliyor.

Writing Wizard uygulaması ($ 4.99, iTunes , Google Play ve Amazon )

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandıran en iyi uygulamalar!

Süper renkli ve takip edilmesi kolay olan bu uygulama, okul öncesi öğrencilerin alfabeyi takip etmelerine ve aynı anda her bir mektubun sesini öğrenmelerine yardımcı oluyor. Çocıklar, animasyonlu çıkartmaları, etkileşimli oyunları ve sesli ve görüntülü mesajları kullanmayı her zaman sever!  Yazmak, okumak ile çok yakından ilişkili olduğu için, çocuklar için bu okuma uygulaması, her iki beceri için de uygulamalı eğitimi birleştirmenin akıllı bir yolu!

Geo Walk 3D World Factbook uygulaması ($ 2.99, iTunes )

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandıran en iyi uygulamalar!

 

Geo Walk’un Factbook uygulaması, kesinlikle çocuklar için en iyi okuma uygulamalarından birisi! Çocuklar için okuma becerilerini geliştirirken, hayvanlar, insanlar, yerler ve dünyadaki şeyler hakkında öğrenmeleri için sürükleyici bir yol sunuyor. Merak uyandırırak çcukları okumaya teşvik ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz