Mühendisler için üstün özellikte kalemler!

0
1.366 Okunma
Mühendislerin kesinlikle sahip olmayı isteyecekleri 5 kalem!

Mükemmel bir şekilde  hazırlanmış olağanüstü kalemler, aramızdaki entelektüellerin ihtiyaçlarına tam anlamıyla hitap ediyor! Mühendisler, sıradan sıradışıları görebilen eşsiz bir grup insan topluluğu. Ayrıca günlük olarak kullandıkları şeyler genelde çok özel.

Yani mühendisler için bir kalem düşününce, ortalama kategoriye uymamalı. Estetik olarak hoş, çalışmasında verimli  ve kullanışlı olmalı.Bir mühendis iseniz veya hediye olarak vermek istiyorsanız alabileceğiniz en iyi kalemlerin bir listesini sizler için yaptık .

1.  RIIND  Kalem

 

Kalem, iki MIT Mühendisinin kurduğu RIIND adında bir şirket tarafından yaratıldı . Bu yüzden mühendisler için mühendisler tarafından tasarlanan ve The Pen’i bu listede yer alan değerli bir yarışmacı haline getiren ince detaylara bakalım. Kalemin ucu, üst vidasının yarım bükümünü saat yönünde veya saat yönünün tersine doğru çekebiliyor. Kurucular, bu benzersiz kamera sisteminin geliştirilmesinin 2 yıl sürdüğünü belirtiyor.

Diğer bir öne çıkan özelliği ise, aynı kırpma kuvvetini sunarken, klipsin daha büyük bir açıda dönebildiğinden, sadece ceplerden daha fazla rahatlıkla klips yapabilme özelliği.

2.TimeFlyz Hatırlatıcıları ile Mürekkep Kalemi

Bu kalem, gün boyunca kalemlerini kesip kıran herkese adanmış. .Think Ink kalemi, bükülebilir metal bir gövdede gelir. Kalem tamamen manyetiktir. Güvenlik veya taşınabilirlik için çok sayıda konfigürasyona kapıları açar. Ayrıca kalem, kaleme manyetik olarak bağlanan Flexo-clip adlı bir aksesuar ile birlikte geliyor.

 3.Ti2 TechLiner Kalem

TI2 Kalem, hem mühendisler hem de tasarımcıla için yapılmış Ti2’nin yuvası Titanyum’dan yapılmış. Bu pahalı bir tasarım öğesi, ancak; formdan ziyade Ti2’nin fonksiyonuna katkıda bulunuyor.

Ti2’nin malzeme ve simetrik seçim sonucu sahip olduğu denge, sektörün en iyilerinden biri olarak özetlenebilir. Uç uca geldiğinde, cetveller ve diğer mühendislik çizim aparatları ile kullanımı kolaylaştırmak için kesik bir burun konisi tasarım elemanına sahip. Bu tasarımda, kullanıcı çizim yaparken veya taslak yaparken mahfaza cetvelin kenarlarına değmeyecektir.

Kalemin uçları içinde neodim mıknatısları bulunuyor. Bu sayede, kapağını açmak ve kapamak daha kolay hale geliyor. Çizim / taslak için yapılmış bir kalem arıyorsanız bu kalem tam olarak size göre!

4.Hi-Tec-C Coleto Smart 3

Çok namlu kalem kullanmanın en büyük dezavantajı kalemin hantal olması ve daha az taşınabilir olması. Hi-Tec-C Coleto Smart 3, 3’ü nispeten ince bir form faktöründe paketleyerek bu trendi değiştiriyor.

Pilottan geldiğinizde, kalemin raflara çarpmadan önce sıkı kalite standartlarını karşıladığından emin olabilirsiniz. Hi-Tec-C Coleto Smart 3, Pilot’un Hi-Tec-C yedeklerini kullanıyor. Hem çevrimiçi hem de perakende olarak yaygın olarak kullanılıyor.

5.SLUGHAUS tarafından 5.  Nano Kalem

https://youtu.be/oYDaXvP6shw

 

Sadece 57 mm yüksekliğinde ve  4,5 gram ağırlığında olan Nano Pen, köşeleri kesmeyen gelişmiş,  ultra taşınabilir bir kalem.

Kalemin içindeki bileşenler, bir uçak sınıfı alüminyum tarafından muhafaza ediliyor. Uç, titanyumdan daha güçlü olan bir alaşım olan tungsten karbürden yapılıyor. Ayrıca, kalemi anahtarlığınıza veya cüzdanımızın içine klipsleyebiliyoruz.!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz