Uyku düzenine yardımcı 5 teknolojik ürün!

0
600 Okunma

Hayatımızın büyük bir kısmını yataklarımızda geçiriyoruz. Ne yazık ki bu yaşamlarımızın sağlıklı ve mutlu yaşamlar yaşamak için gerekli olan kaliteli uyku tipine sahip olduğumuz anlamına gelmiyor.

İyi bir gece uykusu hem bedene hem de ruha yardım ediyor. Ertesi gün, dehşet verici verimsizlik hissini ortadan kaldırıyor. Pembeteknoloji ekibi olarak bahsettiğimiz bu 5 teknolojik ürün, mükemmel bir gece uykusu elde etmenize yardımcı olacak!

SE Ses+Uyku Terapi Sistemi 79.99 $

SE terapi sistemi, rahat bir uykuya dalmamız için  adaptif ses teknolojisini kullanıyor. Dışarıdan gelen sesleri maskeliyor. Derin bir uykuya dalmamıza yardımcı olan 64 dalgalı, tekrar etmeyen ses ortamına sahip. Okyanus dalgaları, yağmur ya da bir şelale gibi çeşitli farklı temalardan birini seçerek derin bir uykuya dalabiliyoruz.

 iEnjoy Home Gri 6 Parça Sac Seti – 28,99 TL 

Kötü çarşaflar, büyük bir yatağı rahatsız edici bir anti-sığınağa dönüştürür.Bu ürün, tamamen hipoalerjenik malzemelerden üretilmiş. Ayrıca, olağanüstü yumuşak bir his sunuyor. İthal çift fırçalanmış mikrofiber iplikler kullanılarak üretilen bu altı parçalı set, daha yumuşak, daha nefes alabilen bir uyku deneyimi sağlıyor.

Yaasa Studios Infinity Battaniye 140 $

Bu  görmüş olduğunuz ürün sıradan bir battaniye değil. FDA tarafından belirlenmiş Celliant® teknolojisini kullanarak üretilmiş bir battaniye. Vücudumuzun doğal ısı enerjisini kızılötesi ışığa aktif olarak geri dönüştürerek çalışıyor. Bu da daha sonra vücudumuzun dokusuna geri gönderiliyor. Bu özelliği sağlık anlamında çok çeşitli yararlar sağlıyor. Kan akışını arttırıyor. İyileşmeye yardımcı oluyor. Vücut ısısını düzenleyerek daha dinlendirici bir uyku sağlıyor.

Anti-Horlama Cihazı: 2-Pack 11.99 $ 

Horlama, iyi bir gece uykusunun (hem siz hem de eşiniz için) birincil engellerinden biridir ve bu basit anti-horlama cihazı günü kurtarmak için buradadır. Ağzınızın etrafındaki mükemmel contayı oluşturur ve PM2.5 filtresi ile arıtılmış serbest geçiş veya hava sağlar. Endişe edecek rahatsız edici bir kayış yoktur ve FDA onaylı malzemelerden yapılmıştır.

Manta Uyku Maskesi $ 29.99 

Bu uyku maskesi, iyi bir gece uykusu arasında bir damla ışık bile kalmamasını sağlıyor. Her gece, tam karanlık ve izolasyondan oluşan yapay bir ortam sayesinde, tam bir REM uykusu elde edebiliyoruz. Maske, elektronik cihazlarımızdaki ışığı bile ortadan kaldırmak için kullanılabilecek karartma çıkartmaları ile birlikte geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz