Çok şık tasarımıyla Huawei Y7p duyuruldu

0
386 Okunma
Huawei Y7p

ABD ile yaşadığı problemlerden iyi bir şekilde sıyrılan Huawei, yeni akıllı telefonlarını da tanıtmaya devam ediyor. Şimdi ise geliştirilmiş özellikler ve çok şık tasarımıyla Huawei Y7p duyuruldu. İşte teknik özellikleri…

Huawei Y7p olarak adlandırılan yeni bir Y serisi akıllı telefon duyurdu. Bakıldığında arkadaşında bulunan ek bir tasarım hamlesiyle karşımıza çıkan bu akıllı telefon oldukça şık bir görünüme sahip.

Huawei Y7p

Huawei Y7p teknik özellikleri

Huawei Y7p, bizi ilk olarak 48 Megapiksellik bir ana kamera ile karşılıyor. 4.000 mAh’lik bataryası birçok kullanıcı için yeterli olacakken, , 4 GB RAM ile eşleştirilmiş Kirin 710F SoC ile donatıldığını söyleyelim.

Telefon kutudan Android Pie tabanlı EMUI 9.1 ile çıkıyor. 64 GB depolama seçeneği ile birlikte sunulan cihazın, 512 GB’a kadar yükseltilebilir bir depolama seçeneği de bulunuyor. Bunların yanında telefonun ön kısmına gelirsek, bizi sol üst köşede 8 Megapiksellik bir ekran deliği karşılıyor. 6.39 inç’e HD ve LCD ekran eşlik ediyor.

Huawei Y7p

Y7p’nin arka tarafına geçildiğinde ise bizi klasik bir parmak izi okuyucu karşılıyor. Yukarıda da söylediğimiz gibi 48 Megapiksellik ana kameranın yanında bir de 8 Megapiksel ultra geniş açılı bir lens, 2 Megapiksellik derinlik sensörü de yer alıyor. İki farklı renk seçeneği ile sunulan akıllı telefonun, Aurora Blue ve Midnight Black seçeneklerinin olduğunun altını çizelim. Biz özellikle siyah rengindeki detayları çok beğendik.

20 Şubat’a kadar ön siparişleri hazır olacak telefonun Avrupa ülkelerinde satılıp satılmayacağı henüz belli değil. Ancak 150 dolar ile 160 dolar bandında bir fiyata sahip olacağı tahmin ediliyor.

Huawei her şeye rağmen 2019’da rekor gelir elde etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz