Çoklu Cihaz Eşleştirme Bu Yıl Apple Watch’a Geliyor Olabilir

0
301 Okunma

Apple Watch aynı anda yalnızca bir iPhone ile eşzamanlanabilir ve belirli bir kullanıcının Apple kimliğine bağlı kişisel bir aygıt olarak tasarlandığından, bu açıkça Apple’ın kasıtlı bir tasarım tercihiydi. Saatin verileri ve ayarları iPhone ile senkronize edilir ve güvenlik özellikleri eşleştirmeye bağlıdır. 

Bu, verilerin ve ayarların güvende kalmasını ve saatin amaçlanan iPhone arkadaşıyla sorunsuz çalışmasını sağlar. Ancak, aynı anda yalnızca bir cihazla eşleştirebileceğiniz gerçeği sizi hayal kırıklığına uğratıyor mu? @analyst941 olarak bilinen bir Twitter yorumcusuna göre, yakında Apple Watch’unuzu iPad ve Mac dahil olmak üzere birden fazla Apple cihazıyla senkronize edebileceksiniz. 

Tipster daha önce iPhone’larda Dynamic Island’ı lansmandan önce tahmin etmişti.

Tipster, geçen yıl duyurulmadan önce Dinamik Ada özelliği hakkında harika bir çağrı yaptı ve bize son tahmininin doğru olabileceğine dair bir umut ışığı verdi. Resmi bir doğrulama olmasa da Apple Watch’ları birden fazla cihazla kullanabilme düşüncesi kesinlikle heyecan verici. 

Apple Watch’unuz ilerlemenizi takip ederken, Apple Fitness+ antrenmanlarınızı iPad’inizde görüntüleyebildiğinizi hayal edin. Veya Mac bilgisayarınızın kilidini açmak veya çevrimiçi bir Apple Pay işlemini tamamlamak için Apple Watch’unuzu kullanmak. İmkanlar sonsuzdur!

coklu-cihaz-eslestirme-bu-yil-apple-watcha-geliyor-olabilir-1

Bu özelliğin ne zaman tanıtılacağını veya hangi Apple Watch modellerinde bulunacağını tam olarak bilmesek de, watchOS 10iOS 17iPadOS 17 ve macOS 14 gibi gelecek güncellemelerde yer alabileceği tahmin ediliyor. 2024 güncellemelerine kadar ertelenebilir. 

@analyst941, Apple Watch hakkındaki tahminine ek olarak, 5 Haziran’daki WWDC 2023 Geliştirici Konferansı açılış konuşmasında duyurulacak olan iOS 17’deki gelecek özellikler hakkında da bazı ilginç tahminlerde bulundu. Ve tahminlerinden bazıları abartılı görünse de, yaklaşmakta olan birinci sınıf iPhone 15’te mekanik düğmelerin yerini katı hal düğmelerinin alma olasılığı karşısında heyecanlanmamak elde değil.

coklu-cihaz-eslestirme-bu-yil-apple-watcha-geliyor-olabilir-2

Diğer analistler bu tahmine katılmasa da, @analyst941 iddiasının arkasında duruyor ve geliştirme ekibinin yeni donanımla çok yakın çalıştığını ve şimdi geri dönemeyeceğini öne sürüyor. Gerçekleşmemiş olsalar bile, yaklaşan teknoloji özellikleri hakkında söylentiler ve tahminler duymak her zaman heyecan vericidir.

Bu arada, arkamıza yaslanıp Apple’ın bu söylentileri doğrulamasını beklememiz gerekecek. Ancak kesin olan bir şey var: Apple teknolojisinin geleceği çok heyecan verici görünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz