CrazyTalk Animator 3 Pro ile profosyonel animasyonlar yaratın!

0
330 Okunma
CrazyTalk Animatör Pro 3 yazılımı ile kendi animasyonlarınızı yaratmanın keyfini yaşayın!

CrazyTalk Animator 3 Pro, sınırsız sayıda göz alıcı video ve animasyon oluşturmamıza olanak tanıyor. Ayrıca, inanılmaz derecede basit ama güçlü bir yazılım.! Bu program ile profesyonel bir tasarımcı ya da animatör olmak istiyorsanız tam sırası! Hem büyük hem  küçük şirketler, hem serbest çalışanlar hem de ücretli çalışanlar için oldukça iyi işlev görebiliyor.

CrazyTalk Animatör Pro 3 yazılımı ile kendi animasyonlarınızı yaratmanın keyfini yaşayın!

CrazyTalk Animator 3 Pro, sınırsız sayıda göz alıcı video ve animasyon oluşturmamıza olanak tanıyan inanılmaz derecede basit ama güçlü bir yazılım.Bu ödüllü yazılım, ayrıntılı animasyonlar ve dijital şortlar oluşturmayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Bir endüstri profesyoneli olmamıza veya yeni başlayan bir işe yaramadığına bakılmaksızın, CrazyTalk Animator 3 Pro, tüm görüntüleri akıcı ve sezgisel bir ortamda hızlı bir şekilde görüntülüyor. Logolar ve sahneler getirmenize ve bunlara animasyon uygulamanıza olanak tanıyor. CrazyTalk ayrıca, yaygın olarak kullanılan animasyon tuzaklarını ve askıda kalmamızı engellememize yardımcı olacak çok çeşitli düzenleme ve hareketli katman kontrolleri sunuyor.

Aralarından seçim yapabileceğiniz sonsuz hareketli şablonlar ve yaratıcı karakterler var. Özelleştirilmiş şablonlar ve karakter hareketlerini sıfırdan oluşturabiliyoruz. CrazyTalk, ayrıca güçlü bir 2D kemik teçhizat editörü. Yüz kuklaları ve ses dudak senkronizasyon araçları ile yükleniyor. Bu sayede çalışma sürenizi ikiye katlayabiliyorsunuz.

Bu yazılım ayrıca videolar, web, oyunlar, uygulamalar ve sunumlar için 2D konuşan karakterleri hareketlendirirken benzersiz bir kontrol sağlıyor. Tamamlanmış projelerimizi Live Face uygulaması özelliğini kullanarak, iPhone’umuza gönderebiliyor ve aktarabiliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz