La Casa De Papel 3. Sezon nasıl olacak?

0
360 Okunma

Netflix tarafından sunulan, ülkemizde ve dünya genelinde oldukça sevilen bir soygun dizisi haline gelen La Casa De Papel‘in 2019 yılında yayınlanacak olan üçüncü sezonu için beklenen fragman sonunda yayınlandı. İşte karşınızda La Casa De Papel 3.sezon fragmanı

Heyecan yaratan La Casa De Papel 3. Sezon fragmanı

Karakterlerin isimlerinin şehir adlarından oluştuğu İspanyol dizi, ülkemizde oldukça sevildi. Hatta, bu durumun farkında olan Netflix Türkiye, İstanbul temalı La Casa De Papel fragmanı yayınlayarak ülkemizdeki izleyicilere bir jest yapmıştı.

Chris Pine’lı Outlaw King fragmanı yayınlandı

Bu kapsamda kısa süre içerisinde ülkemizde en çok izlenen yabancı dizilerden birisi haline gelen efsanevi diziye, yeni sezonda bir Türk oyuncunun dahil olacağı açıklanmıştı. Yapımcılar 2-3 bölümde yer alacak olan İstanbul isimli oyuncu için, Nesrin Cavadzade‘yi tercih etmişlerdi.

Geçtiğimiz saatlerde ise heyecanlandıran La Casa De Papel 3. Sezon fragmanı yayınlandı. 2019 yılında yayınlanacak olan yeni sezon fragmanına şöyle bir göz attığımızda ise seyirciler tarafından oldukça sevilen Berlin karakterinin görünmesi şimdiden, dizinin hayranlarını meraklı bir bekleyişin içerisinde sokmuş durumda.

Sevilen dizinin üçüncü sezonunda ise, Tokyo, The Professor, Denver, Rio, Helsinki, Nairobi, Estocolmo, Raquel Murillo, Arturo, Marivi, Coronel Prieto, Suarez, ve İstanbul karakterleri yeni sezonda izleyiciler ile buluşacak.

Yukarıdan izleyebileceğiniz fragmanda, görebileceğiniz üzerebir hayli sevilen Berlin karakteri dizinin hayranlarını karşılıyor. Bu da şu anlama geliyor ki, yapımcılar yayınlamış olduğu fragmanda olduğu gibi yeni sezonda da bolca sürpriz sahnelere yer verecek.

2018 yılının en çok izlenen yabancı dizisi seçilen La Casa De Papel 3. Sezon ile izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Ayrıca aşağıdan dizinin hayranları için hazırlamış olduğumuz videomuzu da izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz