Creative Technology’den yeni kablosuz kulaklık Zen Hybrid

0
166 Okunma

Singapur merkezli teknoloji firması Creative Technology, yeni kablosuz kulaklık modeli Creative Zen Hybrid’i tanıttı. İşte tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken yeni kulaklık…

Creative Zen Hybrid özellikleri

Creative Technology, normalden çok daha uzun süre dayanabilen en yeni kablosuz kulaklıkları Creative Zen Hybrid’i piyasaya sürdü. Hibrit Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisi, 40 mm neodimyum sürücüler ve 37 saate kadar pil ömrü ile minimalist ama zarif tasarımı bir araya getiren Creative Zen Hybrid, çok yönlü bir günlük kulaklığın tüm avantajlarını bir araya getiriyor.

Creative Zen Hybrid, kullanıcıların nerede olurlarsa olsunlar müzik aracılığıyla kendileriyle bütünleşmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır – Hybrid ANC teknolojisiyle çok daha iyi odaklanabilir ve dışarıdan gelen istenmeyen dikkat dağınıklıklarını ortadan kaldırabilir. Bu teknoloji, her kulaklıkta ileri beslemeli ve geri beslemeli mikrofonlar sunarak “hibrit”tir. Sonuç olarak, ortam gürültüsünün %95’e kadarı filtrelenir ve kullanıcıların kendilerini en sevdikleri şarkılara tamamen kaptırmalarına olanak tanır.

creative-technology-den-yeni-kablosuz-kulaklik-zen-hybrid-1

Öte yandan Ambiyans Modu, örneğin istasyonda anonsları dinlerken, bir kafede sipariş verirken veya sadece işlek caddelerde kullanıcıların güvenliğini sağlamak için kulaklıklarını çıkarmadan neler olup bittiğinin farkında olmalarını sağlar. Her şeyi bir araya getiren, diğer taraf için aramaları net tutan gürültü önleyici bir mikrofondur.

37 saate varan etkileyici pil ömrüyle kullanıcılar, tekrarlama modundayken bile favori çalma listelerini kolayca dinleyebilir. Gerektiğinde Zen Hybrid, yalnızca 5 dakikalık ultra hızlı şarj ile 5 saatlik oynatma sağlayabilir. Creative Zen Hybrid, ince profilli şık, hafif bir tasarıma ve sağ kulaklığın üzerine uygun şekilde yerleştirilmiş rahat, dokunsal kontrol düğmelerine sahiptir. Ayrıca katlanabilir bir tasarıma sahiptirler ve kullanılmadıklarında taşıma çantasında rahatlıkla saklanabilirler.

creative-technology-den-yeni-kablosuz-kulaklik-zen-hybrid-2

Creative Zen Hybrid’in teknik özellikleri

  • Hibrit ANC (her kulaklıkta ileri ve geri bildirim mikrofonları)
  • Ortam İzleme Modu
  • Pil ömrü – 37 saate kadar (ANC kapalı), 27 saate kadar (ANC açık)
  • Sadece 5 dakikalık şarj ile 5 saate kadar oynatma
  • 40 mm neodimyum sürücüler
  • Taşıma çantası dahil katlanabilir tasarım
  • SXFI için hazır

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz