Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana Sayfa Mobil Uygulama Google, Meet ve Duo’yu tek bir uygulamada birleştiriyor

Google, Meet ve Duo’yu tek bir uygulamada birleştiriyor

0
175 Okunma

Google, mesajlaşma platformlarında bir kez daha değişiklikler yapıyor. Meet, Chat ve Hangouts’ta değişiklik yapan şirket, şimdi Google Meet ve Google Duo’yu tek bir platformda birleştirmeyi planlıyor.

Google Meet’in özellikleri Google Duo kullanıcılarına geliyor

Değişikliklerin bir parçası olarak Google, Duo uygulamasını Google Meet’in tüm özelliklerini içerecek şekilde güncellemekte. Google Workspace Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Javier Soltero “Bu entegre deneyim, kullanıcılara hem görüntülü arama hem de yaşamları boyunca insanlarla toplantılar için tek bir çözüm sağlayacak” dedi.

google-meet-ve-duo-yu-tek-bir-uygulamada-birlestiriyor-1

Google yöneticisi, bu yılın ilerleyen zamanlarında şirketin Duo uygulamasını Google genelinde tek video iletişim hizmeti olarak görev yapacak ve ücretsiz olarak herkesin kullanımına sunacak olan Google Meet olarak yeniden adlandıracağını da belirtti. Basitçe söylemek gerekirse, Google Meet’in tüm özelliklerini Duo’ya getirecek ve ardından Duo’yu Meet olarak yeniden adlandıracak.

Google’ın iki uygulamayı birleştirme nedenine soracak olursanız, şirket bunu yapmanın nihayetinde kullanıcılara fayda sağlayacağına inanıyor. Şirket sözcüsü, “Son birkaç yılda Duo ve Meet, görüntülü görüşme ve toplantıların gelişen ihtiyaçları ile büyümeye devam etti ve artık deneyimler Google Meet olarak birlikte daha iyi olacak” dedi. Tabii ki, Google için zor olan kısım, ortaya çıkan hizmeti bunaltıcı hissettirmeden iki uygulamayı entegre etmenin bir yolunu bulmak olacaktır. Birçok kişi Duo’yu sadeliği nedeniyle sevmekte ve ani bir yeni özellik akışı ve ek karmaşıklık, onları başka bir yere yönlendirebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz