Dar mutfaklar için küçük ev aletleri!

0
658 Okunma

Büyük mutfaklar herkesin hayalidir. Ancak kimi zaman, özellikle kalabalık ve büyük şehirlerde yaşayanlar için, büyük mutfak çok da mümkün olmuyor. Fakat bu küçük alanlar bir profesyonel gibi yemek yapmamıza engel olmamalı. Küçük mutfaklar için işinizi kolaylaştırabilecek birçok küçük ev aleti bulunuyor. Harikalar yaratmanız için en büyük yardımcınız olabilecek küçük ev aletlerine yakından bakalım.

Mini mutfak robotu

Birçok işi tek başına halleden mutfak robotları bazen mutfaklarımıza büyük kalabiliyor. Küçük mutfaklar için az yer kaplayan ve kolay temizlenen bir mini mutfak robotu büyüklerinin yapabildiği çoğu işi yapabiliyor. Dar mutfaklar için ideal bir küçük ev aleti olduğunu söyleyebiliriz.

Kitchenaid Classic

Espresso makinası

Büyük kahve makinalarındansa küçük bir espresso makinası kahve ihtiyacınızı küçük bir alanda karşılayabilir. Ayrıca espressodan kolayca americano yapabileceğinizi de unutmayın.

Nespresso Essenza Mini C 35

Blender

Bir başka küçük ev aleti ise güçlü motorları sayesinde saniyeler için sos, çorba hatta tatlı yapabilen blenderler. Az yer kapladığı gibi alandan da tasarruf edilmesini sağlıyor.

Grundig SM3630 FreshFit

Çok fonksiyonlu pişirici

İçinde birçok farklı yiyeceğin yapılabildiği pişiriciler bir tencereden çok daha fazlasını sunuyor. Aynı zamanda önemli bir zaman tasarrufu yaptırıyor.

Sinbo SCO-5037 8 Programlı Buharlı Pişirici

El blenderı

Kompakt boyutlarıyla işi bittikten sonra kolayca kaldırılabilen el blenderı sayesinde lezzetli çorbalar, soslar ya da krema yapmak mümkün.

Tefal MasterBlend

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz