Facebook Messenger ile sohbetler artık daha keyifli olacak

0
184 Okunma
facebook messenger

Sosyal medyanın haberleşme servisi haline gelen Messenger, yeni özelliği ile görüşmelere renk katacak. AR temelli geliştirilen yeni özellik sayesinde artık sohbet sırasında canlı filtreler kullanabileceksiniz. İşte görüşmelerinize renk katacak yeni özelliğin detayları.

Messenger canlı filtreler ile renkleniyor

facebook messenger

Video görüşmelerinin merkezi haline gelen Messenger için yepyeni bir özellik gündemde. Kullanıcıları keyiflendirecek özelliğin temelinde AR yani arttırılmış gerçeklik yatıyor. Etkileşim özellikli yeni efektler, grup görüşmelerinde kullanılabilecek.

iOS tarafında kullanıma sunulacak olan özelliğin adı “Group Effects” olarak geçiyor. 70’in üzerinde farklı filtre içeren bu özellik ile görüntülü sohbetler artık daha keyifli bir hal alacak. Özellik ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

“Grup Efektleri, içerik oluşturucuların yaratıcı fikirlerini Messenger görüntülü görüşme deneyimine getirmelerini de sağlar. Şimdiye kadar birçok AR efekti, Hikayeler veya Reels için bir fotoğraf veya videoyu büyütmek gibi tek başına bir deneyimdi. “Blow the Dandelion” efektini tasarlayan Ross Wakefield gibi yaratıcıların Grup Efektleri ile yaratıcılıklarını nasıl genişlettiklerini ve aynı zamanda arkadaşlarınızla ve ailenizle gerçek zamanlı olarak bağlantılarınızı derinleştirmenize nasıl yardımcı olduklarını görmekten heyecan duyuyoruz.”

YouTube Music ücretsiz kullanıcıları üzecek gelişme

Yeni özelliğin yakın zaman da Instagram tarafına da geleceği biliniyor. Fakat detaylar hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz