Detective Pikachu ikinci fragmanındaki tanıdık yüzler!

0
686 Okunma

90’ların sonlarında esen Pokemon rüzgarı o dönemde çocukluğunu geçirmiş herkesi etkisi altında almıştı. Ardından çizgi filmin beklenmedik bir şekilde yayından kaldırılması 90’ların çocuklarını bir hayli üzdü. Aradan geçen yıllar içinde Pokemon ile ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Örneğin, Pokemon Go oyunu furyası başladı. Ülkemizde resmi olarak çıkmamasına rağmen, oyun binlerce kişiyi kendine bağlamayı başardı. Şimdi ise sıra filmde. Detective Pikachu, 10 Mayıs’ta beyaz perdede seyircisiyle buluşacak. 

Filmin gösterimine iki aydan uzun bir süre var. Ancak uzun zamandır beklenen ikinci fragman sonunda yayınlandı. Fragmanda Charizard’dan Bulbasaur’a, Machamp’tan Mewtwo’ya kadar birçok tanıdık yüz karşımıza çıktı. 

Pikachu’ya sesiyle can veren ünlü yıldızın Ryan Reynolds olduğunu biliyoruz. Yeni fragman ile birlikte Reynolds da iki dakikalık bir video yayınlayarak “Pikachu Olmak” ne anlama geliyor onu anlattı.

Detective Pikachu filminin konusu ne olacak?

Babasını bir kazada kaybeden, eski pokemon eğitmeni Tim gerçeği öğrenmek için Ryme City’ye gelir ve burada Detective Pikachu ile tanışır. Babasının eski yardımcısı olan Pikachu ile Tim, Harry’nin kayboluşu üzerine çalışmaya başlar. Yeni fragmanda ise Pikachu’nun hafızasını kaybetmiş bir şekilde uyandığını ve Harry’nin öldüğüne inanmadığını görüyoruz. Filmde gizemi çözülmesi gereken birçok nokta var. Tüm bu gizemleri çözebilmek için 10 Mayıs’a kadar beklemek gerekiyor.

İşte Detective Pikachu filminin ikinci fragmanı:

Bu da Ryan Reynolds’ın videosu:

İlk fragman:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz