Dikkat! Apple Watch kordonlarınızı çöpe atmanız gerekebilir!

1
656 Okunma

Apple şirketi, günümüzde yapmış olduğu yenilikler ile sürekli gündeme geliyor. Şimdi de gelen bilgilere göre Apple Watch yeni bir tasarıma imza atmaya hazırlanıyor. Gelecek bu tasarım kordonların kaderini belirleyecek. İşte  şirketin gündeme gelen tasarım değişikliği ile ilgili tüm detaylar…

Eski Apple Watch kordonlarınız için kötü haber! Apple Watch tasarımını değiştiriyor.

Şirket, düzenli olarak Apple Watch serilerinde değişikliklere, düzenlemelere veya yeni güncellemelere gidiyor. Şimdilerde gündemde olan ise Watch’ların tasarımın değişecek olması. Markanın yapacağı bu hamle ile eski kordonlarınızı ne yazık ki çöpe atabilirsiniz.

Apple Watch kordon

Söylenilenlere göre Apple saatlerinin tasarımını tamamen değiştirecek. Önümüzdeki günlerde sunulması beklenen “Apple Watch X ” tasarımında kordon bağlantı noktaları artık daha farklı olacak. Bu durum da şimdilerde kullandığınız kordonlarınızı bırakmanıza neden olabilir. Çünkü “manyetik bağlantı noktaları” ile  daha önceki kordonlar işlevsiz hale gelebilir.

Fakat marka, bu tür dezavantajların yanında bir çok farklı güzelliği de beraberinde getirecek. Şu anda kullanıma sunulan serilerde saat içerisinde bulunan kilit sistemi oldukça önemli bir yer kaplıyor. Dolayısıyla saate çeşitli özelliklerin eklenmesi de oldukça zorlaşıyor. Apple şirketinde çalışan mühendisler ise bu tip noktalar üzerinde çalışmalar yapıyor. Yeni çıkacak olan modellerde kilit sistemini değiştirmeyi planlıyorlar. Bu durum daha büyük pil ve çeşitli donanımları da beraberinde getirecek gibi duruyor.

 

APPLE WATCH BİR ÖZELLİĞİ SAYESİNDE FELAKETİ ÖNLEDİ!

Önümüzdeki günlerde bir Apple lansmanlarının yapılması planlanıyor. Yapılacak olan bu lansmanlarda ise yıllardır kullanılan kilit sisteminin akıbeti belli olacak. Peki Apple’ın bu yeniliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi “Yorumlar” kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın…

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz