Sen de mi Disney+! Abonelik ücretlerine zam!

0
267 Okunma

Disney+ kısa zamanda büyük bir izleyici kitlesine kavuştu. Haliyle popülerliği de gün geçtikçe artıyor. Ayrıca Dünya genelinde Netflix ve Amazon Prime ile rekabet ediyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Disney+ abonelik ücretlerine oldukça büyük oranda zam yaptı. İşte detaylar…

Disney+ abonelik ücretlerine yüzde 100’den fazla zam yaptı: İşte yeni Disney+ abonelik ücretleri!

Disney+ geçtiğimiz yıllarda Türkiye pazarına giriş yaptı. İlk zamanlarda Netflix’in abonelik ücretlerine oranla çok daha uygun bir abonelik ücreti uygulaması vardı. Bu sayede ilk zamanlarda abone sayısı hızla arttı.

Ancak son zamanlarda Atatürk dizisiyle tartışmaların odağına oturdu. Bu tartışmalar  yüzünden birçok kullanıcısını kaybetti. Disney+ abonelik ücretlerine büyük oranda zam yaptı. 

Yapay Zeka’ya göre 2024 yılının en iyi sevgililer günü hediyeleri!

Disney+ yaptığı son zamla birlikte abonelik ücretlerini aylık ₺134,99 ve yıllık ₺1.349,90 seviyelerine çıkardı. Platformun önceki fiyatlarının aylık ₺64,99 ve yıllık ₺649,90 şeklinde olduğunu göz önünde bulundurursak yapılan zam oranının yüzde 100’ün üstünde olduğunu rahatlıkla görebiliriz.

Peki abonelik ücretleri ne zaman geçerli olacak? Fiyatlar, 20 Mart 2024’e veya daha sonraki bir tarihe denk gelen bir sonraki ödeme tarihlerinde güncellenecek.

Aboneler Disney+ web sayfasını ziyaret ettiklerinde onları şu cümleler karşılıyor:

  • Aylık ödeme planıyla üyelik:Aylık 134,99 TL karşılığında Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’ten binlerce yapımı izleyin
    • Aylık ödeme planlı Disney+ üyeliğinin fiyatı yeni üyeler için 14 Şubat 2024 tarihinde aylık 134,99 TL olarak güncellenmiştir. 14 Şubat 2024 tarihinden önce yıllık ödeme planıyla üye olan üyelerin üyelik ücretleri 20 Mart 2024’e veya daha sonraki bir tarihe denk gelen bir sonraki ödeme tarihlerinde bu fiyatla güncellenecektir.
  • Yıllık ödeme planıyla üyelik: Yıllık 1.349,90 TL karşılığında Disney+’a tüm yıl boyunca erişin
    • Yıllık ödeme planlı Disney+ üyeliğinin fiyatı yeni üyeler için 14 Şubat 2024 tarihinde yıllık 1.349,90 TL olarak güncellenmiştir. 14 Şubat 2024 tarihinden önce yıllık ödeme planıyla üye olan üyelerin üyelik ücretleri 20 Mart 2024’e veya daha sonraki bir tarihe denk gelen bir sonraki ödeme tarihlerinde bu fiyatla güncellenecektir.

Peki siz Disney+’ın yeni abonelik ücretleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz