Disney+ Daredevil efsanesi ile geliyor. Yeni dizi yolda

0
159 Okunma
Daredevil

Türkiye’de yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney+, içerik arşivi konusunda oldukça iddialı olacak. Türkiye’deki en büyük rakibi Netflix’i fiyat konusunda geride bırakan platform şimdi de Daredevil efsanesi ile ön plana çıkıyor.

Yeni bir Daredevil dizisi geliyor

Daredevil

Bu konu hakkında uzun bir süredir iddialar devam ediyordu. Hayranlarını heyecanlandıran bu durum artık netlik kazandı. Haziran ayında Türkiye’de de yayında başlayacak olan Disney+; yeni bir Daredevil dizisi ile geliyor. Dizinin yayın tarihi konusunda henüz net bir bilgi yok. Fakat yıl içinde geleceği kesinleşti. Netflix platformunda görmeye alışık olduğumuz efsanenin son filmi Spider-Man: No Way Home ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise başrolünde Charlie Cox karakterinin yer alacağı yepyeni bir dizi geliyor. İddialara göre bu dizi hikayeye kaldığı yerden devam edecek. Bir diğer iddia ise dizinin Matt Corman ve Chris Ord tarafından ele alınacağı ve Kingpin rolünde Vincent D’Onofrio’nun bulunacağı.

Netflix, herkesin içeriğinin keyfini çıkarmasını kolaylaştıracak

Hayranlarını sevindiren bu gelişme daha bir çok efsane film ve dizi ile birlikte abone sayısına etki edecektir. Haziran ayı itibari ile Türkiye’de yayına girecek Disney+, avantajlı fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Platforma aylık abonelik ücreti 34,99 TL olarak açıklandı. Fakat bir yıllık peşin ödeme yapacak kullanıcılar için ayrıca bir fiyat avantajı yer alıyor. Dilerseniz aylık abone olacağınız Disney+ platformuna yıllık 279,00 TL’ye sahip olabilirsiniz. Bu avantajlı fiyattan yararlanmak için 26 Haziran son gün.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz