Pokemon hayranlarına özel Samsung Galaxy Buds 2 geliyor

0
488 Okunma
Pokemon hayranlarına özel Samsung Galaxy Buds 2 geliyor

Esintileri hala devam eden bir zamanların efsanesi Pokemon bu kez teknoloji dünyasında yerini buldu. Samsung sevilen kablosuz kulaklığı Galaxy Buds 2 için Pokemon tasarımlı özel bir seri satışa çıkarıyor. İşte detaylar.

Pokemon temalı Samsung Galaxy Buds 2 satışa çıkıyor

Mobil oyundan filme, oyuncaktan konfeksiyona her alanda özel bir seri üretimi mutlaka yer alan Pokemon efsanesinin yeni adresi Samsung oldu. Taşıma kutusu Poke Ball tasarımını andıran Samsung Galaxy Buds 2, birkaç değişiklik ile tam bir Poke Ball haline geldi. Daha önce de benzer şekilde Pokemon özel seri çıkan teknoloji devi; yine çok başarılı bir tasarım ile karşımızda.

Pokemon hayranlarına özel Samsung Galaxy Buds 2 geliyor

Teknik özellik bakımından klasik kulaklıklar ile benzerlik gösteren özel seri sadece özel bir kutuya sahip. Aktif Gürültü Engelleme özelliği bulunan kulaklık; Pokemon tasarımlı şarj kutusu ile birlikte pil süresi 20 saate kadar çıkıyor. Bu süreyi ANC özelliğini kapatarak 29 saate kadar yükseltebilirsiniz.

Çıktığı günden bu zamana 5 özel rengi ve teknik özellikleri ile dikkat çeken kulaklık; yeni bir versiyon satış rakamını arttıracak. Şimdilik Türkiye satışı olamayan ürün Güney Kore de satışa çıktı. 105 dolar fiyat etiketine sahip ürünün küresel pazara çıkıp çıkmayacağı kesin değil. Kısaca bu kulaklık modeli sadece Güney Kore’ye özel olarak da kalabilir.

Disney+ Daredevil efsanesi ile geliyor. Yeni dizi yolda

Bu gibi özel tasarımlar ile hayranların dikkatini çekmeyi başaran Samsung, küresel pazara çıkarsa satın almak ister misiniz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz