Disney Plus’tan, Taylor Swift hayranlarını sevindirecek haber: “The Eras Tour” konser filmi yolda!

0
1.130 Okunma
taylor swift

Disney, Taylor Swift’in “The Eras Tour” konser filminin Disney Plus platformunda yayınlanacağını duyurdu. Hayranların sabırsızlıkla beklediği bu iş birliği, hem müzik endüstrisinin hem de yayın platformlarının dikkatini çekiyor. Detaylar haberimizde.

Taylor Swift’in “The Eras Tour” Konser Filmi Disney Plus’ta!

Disney, Taylor Swift’in “The Eras Tour (Taylor’s Version)” konser filminin Disney Plus platformunda yayınlanacağını duyurdu. Disney CEO’su Bob Iger’ın yaptığı açıklamaya göre, film, 15 Mart’ta Disney Plus’ta izleyiciyle buluşacak. Bu durum, filmin ilk kez büyük bir yayın platformunda tam olarak izlenebileceği anlamına geliyor.

taylor swift

Iger bu haberi açıklarken, “The Eras Tour, dünya çapında hayranları coşturmuş ve hala coşturmaya devam eden gerçek bir fenomen oldu” dedi. “Ve bu heyecan verici konseri izleyicilere her nerede olurlarsa olsunlar, yalnızca Disney Plus’ta sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” ifadesini sözlerine ekledi.

The Eras Tour, sinemalarda 260 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Bu gişe başarısıyla tüm zamanların en çok satan konser filmlerinden biri oldu. Filmin sinema gösterimi, Disney’in kendi animasyon filmi “Wish” dahil olmak üzere birçok büyük isim filmlerini geride bıraktı. Disney’in bu güçlü işbirliği sayesinde, platformunun popülerliğini artırması ve yeni aboneler kazanması bekleniyor.

Moana 2’nin fragmanı ve vizyon tarihi belli oldu!

Şimdilik Taylor Swift’in Disney ile olan ortaklığından ne kadar para kazanacağı belirsiz. Swift’in Grammy ödülleri ve konser gelirleri, bu işbirliğinin kariyerine ve servetine büyük katkı sağlayacağını gösteriyor. Ünlü şarkıcı son zamanlarda dört yıl üst üste Yılın Albümü Grammy ödülünü kazanan ilk müzisyen olarak tarihe geçti.

Film, Disney Plus için özel içeriklerle daha zengin bir halde izleyiciye sunulacak. Sinemada yayınlanan konser filminde yer almayan beş ek şarkı da bu versiyonda yer alacak. Bu ek şarkılar Prime Video ve YouTube gibi platformlarda da bulunmayan ‘Cardigan’ gibi 2020 hitlerini içeriyor. Platformun duyurduğu gelişmeler, Taylor Swift hayranları için yeni bir deneyim oluşturacak.

Disney Plus, “The Eras Tour” ile canlı konser yayıncıları arasındaki yerini güçlendirecek. Şimdiden platformda Elton John ve Imagine Dragons gibi popüler müzik gruplarının konserlerinin kayıtları bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz