Moana 2’nin fragmanı ve vizyon tarihi belli oldu!

0
429 Okunma

Moana pek animasyon izleyicisinin oldukça sevdiği popüler bir yapım. Daha öncesinde 2016 yılında ilk seyircisi ile buluşan Moana’nın 2 filmi merakla bekleniyordu. Disney beklenen bu animasyonun vizyon tarihini açıkladı. Aynı zamanda Moana 2 animasyonunun fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar…

Moana 2, 2024’de seyirci ile buluşuyor!

Disney platformunun 2024 mali yılının ilk çeyreği kazanç raporu öncesinde CEO Bob Iger birtakım açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada uzun süredir beklenen yapımların vizyon tarihlerini açıkladı.

Moana 2 fragman vizyon tarihi belli oldu

Bob Iger’in açıklamasında Disney  prensesleri arasında yer alan Polinezya prensesi Moana’nın 2. filminin, 27 Kasım 2024 tarihinde vizyona gireceği yer alıyor. Animasyon aynı zamanda Disney+ platformunda da yer alacak.

CEO, yaptığı açıklamalarda aslında Moana animasyonunun bir TV dizisi olarak planlandığını ancak Iger, görüntülerden etkilenince filme dönüştürüldüğünü de belirtti. Yönetmen koltuğunda Dave Derrick Jr. bulunduğu yapımın fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Disney platformuna göre 2024 yılında vizyona girecek olan bu yapım seyircilerini  “Moana, Maui ve beklenmedik denizcilerden oluşan yepyeni bir mürettebatla birlikte geniş ve yeni bir yolculuğa çıkaracak. Yol bulan atalarından beklenmedik bir çağrı aldıktan sonra Moana, Okyanusya’nın uzak denizlerine yolculuk yapmak zorunda kalacak. şimdiye kadar karşılaştığı hiçbir şeye benzemeyen bir macera için tehlikeli, uzun süredir kayıp sulara atılıyor”.

Moana’nın ilk filmi Disney için oldukça başarılı bir çalışmaydı. Zira gişede 680 milyon dolardan daha fazla bir hasılat elde edildi. Aynı zamanda bu yapım, Disney+ platformunda da 1 milyar saat izlenildi. Yani şirkete oldukça kâr ettirdi.

CEO Igor, yaptığı açıklamada yalnızca Moana 2 fragmanı ve vizyon tarihi hakkında bilgi vermedi. Bunun yanı sıra Disney, Pixar gibi stüdyoların popüler diğer yapımlarının vizyon tarihleri hakkında da bilgi verdi. Buna göre Zootopia 2,26 Kasım 2025’te , Oyuncak Hikayesi 5 ve Karlar Ülkesi 3, 2026 yılında vizyona girecek. 10 Mayıs’ta Kingdom of the Planet of the Apes ve 14 Haziran’da Inside Out 2 yayınlanacak.

2024 yılı Şubat ayı itibariyle en iyi filmler belli oldu!

Peki siz Moana 2 animasyonun yayınlanan ilk fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk filmi beğenmiş miydiniz? Düşüncelerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz