Disney Plus Türkiye için daha ucuz abonelik sunabilir

0
623 Okunma
disney plus

Yaptığı girişimler ile pazarını oldukça genişleten Disney Plus, 2022 de birçok yeni pazara girmeyi hedefliyor. Bu pazarların bir tanesi de Türkiye. Netflix ile rekabet içerisinde olan Disney Plus Türkiye kullanıcılarına özel uygun fiyatlı bir seçenek sunabilir.

Disney Plus Türkiye’de daha ucuz mu olacak?

disney-plus-turkiye-ye-ne-zaman-geliyor-1

Bu yaz 11 Bölge ve 42 yeni ülkede hizmete açılacak olan Disney Plus’un hedef ülkeleri arasında Türkiye’de yer alıyor. Netflix ile rekabet eden platform fiyat farkıyla öne geçebilir. Netflix abonelik ücretleri bir hayli arttı. İçerik bakımından kendini geliştiren platform, fiyat konusunda kullanıcıların şikayetlerine maruz kalıyor. Bu yaz Türkiye için yeni iki seçenek daha olacak. HBO Max ve Disney Plus Türkiye pazarını hareketlendirecek. Çeşitli seçeneklere ve özel yapımlara yer verilecek olan Disney Plus, Türkiye dahil diğer ülkeler için şu açıklamayı yaptı;

“Disney +; Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic içeriklerinin yanı sıra; dünyaca ünlü “The Simpsons” ve herkese hitap eden daha birçok dizi, film ve orijinal içeriğin yer aldığı dijital yayın platformudur. The Walt Disney Company’nin amiral gemisi olarak tüketiciye doğrudan yayın servisi sağlayan Disney+, Disney Medya & Eğlence Dağıtım ağının da bir parçasıdır.”

Uygun fiyatlı 5 robot süpürge modeli

Platform ye pazara gireceği Türkiye dahil; kullanıcıları için reklamlar ile desteklenen daha uygun fiyatlı seçenekler sunacak. Bu sayede fiyat performans olarak elek üstü kalacak platformun tercih sayısının artması bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz