Uygun fiyatlı 5 robot süpürge modeli

0
217 Okunma

Robot süpürge seçenekleri gün geçtikçe artıyor. Sayılı markanın ürün çıkardığı pazarda artık her markadan ürün bulmak mümkün. Bu sayede uygun ve yüksek fiyatlı ve çeşitli özellikteki ürünlere daha hızlı ulaşıyoruz. Bugün satın alabileceğiniz 5 uygun fiyatlı robot süpürge modelini listeledik.

3000 TL altı en iyi 5 kablosuz süpürge

Cep yakmayan 5 uygun fiyatlı robot süpürge önerisi

Çıktığı günden bu zamana kur farkı ve çeşitli nedenlerle robot süpürgenin fiyatları bir hayli arttı. Bir süpürge satın almak istiyor fakat bütçeniz kısıtlıysa bu listeye bir göz atın. Atın alabileceğiniz en uygun fiyatlı 5 robot süpürgeyi sizler için listeledik. Tüm ürünlere ve detaylı özelliklerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Vestel-V Bot Robot Süpürge

Uygun fiyatlı robot süpürge

Bu kategoride alabileceğiniz en uygun fiyatlı model Vestel’e ait. Ürün 0,35 lt kapasitesi ve 80 dakikalık çalışma performansa sahip. Mop özelliği bulunmayan süpürge ile sadece süpürme işlemi yapıyor.

Lenovo Robot Vacuum Cleaner E1

Uygun fiyatlı robot süpürge

Daha çok bilgisayar tarafında adını duyduğumuz Lenovo, uygun fiyatlı robot süpürge seçeneklerinden birine sahip. Ürünün 0,5 lt kapasitesi ve 1200 dakika çalışma performansı var. Akıllı telefon ile kontrol edebileceğiniz robot süpürge sadece kuru temizlik yapıyor.

iRobot Roomba 606 Robot Süpürge

Uygun fiyatlı robot süpürge

Uygun fiyattan en yüksek fiyata kadar birçok seçeneği bulunan iRobot markası tercih edebileceğiniz 3. ürün. 0,5 lt toz kapasitesi bulunan cihaz, 60 dakika çalışma performansı sunuyor. Sadece kuru temizlik yapabilen süpürgenin akıllı navigasyon ve üçlü temizlik sistemi gibi ekstra özellikleri de var.

Beko Rs 2121 Hm Robot Süpürge ve Paspas

Uygun fiyatlı robot süpürge

Adından da anlaşılacağı üzere bu modelde hem paspas hem de süpürme özelliği var. 100 dakika çalışma performansı bulunan ürün; 0,45 lt toz ve 0,04 lt su tankına sahip. Akıllı telefonunuz ile yönlendirebildiğiniz ürünü önceden programlayabiliyorsunuz.

Tefal RG6875 X-Plorer Seri 20 Robot Süpürge

Uygun fiyatlı robot süpürge

Islak-kuru çalışma özelliğine sahip bu model; satın alabileceğiniz en iyi ve uygun fiyatlı robot süpürge. Modelde 150 dakika çalışma performansı ve 0,25 lt toz, 0,25 litre su tankı özellikleri var. Çok yönlü temizlik modu ile detaylı temizliği yapabilen ürünün önden programlamalar yapabileceğiniz uygulaması var.

Bütçenizi sarsmadan uygun fiyatlı robot süpürge arayışınıza ilaç olacak bu liste ile siz de doğru seçim yapın. Listedeki ürünlerin detaylı özelliklerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz